Μονοκατοικία βίλα Eparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Apokoronos 73007, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςEparchiaki Odos Almyros-Xirosterni, Apokoronos 73007
  • € 675.000
  • 5
  • 185
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Μέσα στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό της Αλμυρίδας, αυτή η εντυπωσιακή πέτρινη βίλα τριών ορόφων προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοντέρνας κομψότητας και παραθαλάσσιας γοητείας. Με συνολική επιφάνεια 185 τ.μ. σε οικόπεδο 828 τ.μ., αυτή η κατοικία υπόσχεται μια πολυτελή και άνετη εμπειρία διαβίωσης.

Το ισόγειο, έκτασης 60 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Μια ανοιχτή διάταξη συνδέει απρόσκοπτα την τραπεζαρία και το σαλόνι, προσφέροντας ένα ευρύχωρο περιβάλλον για συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους. Στο σαλόνι θα βρείτε και τζάκι, ιδανικό για τα πιο κρύα βράδια.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, που καλύπτει 48 τ.μ., θα βρείτε ένα καταφύγιο ηρεμίας και άνεσης. Δύο άνετα υπνοδωμάτια προσφέρουν μια γαλήνια απόδραση, με το ένα από αυτά να προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Εν τω μεταξύ, το δεύτερο υπνοδωμάτιο προσφέρει μια γραφική θέα στους καταπράσινους ελαιώνες που τυλίγουν την περιοχή. Και τα δύο υπνοδωμάτια συνδέονται με ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, παρέχοντας ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε τη γύρω ομορφιά. Ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο σας περιμένει, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Κατεβαίνοντας στον υπόγειο όροφο, που εκτείνεται σε μια μεγάλη έκταση 77 τ.μ., θα ανακαλύψετε δύο επιπλέον υπνοδωμάτια που προσφέρουν άφθονο χώρο για επισκέπτες ή μέλη της οικογένειας. Η κουζίνα έχει ανακαινιστεί προσεκτικά, με ολοκαίνουργια, κομψά ντουλάπια και αποθηκευτικούς χώρους. Ενώ το μπάνιο διατηρεί την κλασική του γοητεία με ένα βολικό ντους. Επιπλέον, ένα ευρύχωρο δωμάτιο πλυντηρίων προσθέτει μια πρακτική πινελιά, ενισχύοντας την άνεση της καθημερινής ζωής.

Ο εξωτερικός χώρος της κατοικίας προσφέρει έναν απολαυστικό συνδυασμό ανέσεων χαλάρωσης και ψυχαγωγίας. Μια ευρύχωρη πισίνα προσφέρει το τέλειο σκηνικό για χαλαρές βουτιές, ενώ ένα πρόσφατα εγκατεστημένο τζακούζι προσφέρει έναν γαλήνιο χώρο για χαλάρωση. Επιπλέον, ένας υπαίθριος χώρος μπάρμπεκιου διαθέτει βολικές εγκαταστάσεις, όπως νεροχύτη και ένα κοντινό ψυγείο, που εξυπηρετεί τους λάτρεις της μαγειρικής. Η αφθονία των άνετων ξαπλώστρων προσκαλεί κάποιον να χαλαρώσει και να απολαύσει τον ήλιο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
6008 - 18/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
185 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 675.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή