Μονοκατοικία βίλα Νωπήγεια, Νωπήγεια 73400, Δραπανιάς, Μυθήμνη

ΜυθήμνηΝωπήγεια, Νωπήγεια 73400
  • € 498.000
  • 4
  • 119
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα μπροστά στη θάλασσα προς πώληση στην Κρήτη.

Ζήστε την εμπειρία της παραθαλάσσιας ζωής στα καλύτερά της με αυτή τη μαγευτική παραθαλάσσια βίλα στην Κρήτη. Σε μια αξιοζήλευτη θέση δίπλα σε μια υπέροχη αμμώδη παραλία, αυτή η ιδιοκτησία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα ιδιωτικό οικόπεδο για την απόλαυσή σας.

Φωλιασμένη στην άκρη της ακτογραμμής, η βίλα παρουσιάζει ένα μαγευτικό παραλιακό πανόραμα που συμπληρώνει τέλεια τη γοητεία της δικής σας ιδιωτικής πισίνας.

Αυτό το σχολαστικά σχεδιασμένο καταφύγιο, που εκπέμπει έναν αέρα κομψότητας, βρίσκεται προσεγμένα σε μια χαλαρή βόλτα από ένα απολαυστικό εστιατόριο, ενώ μια σύντομη διαδρομή 5 λεπτών με το αυτοκίνητο σας οδηγεί στο γραφικό χωριό της Κισσάμου.

Αυτός ο αρμονικός συνδυασμός αποκλειστικότητας και προσβασιμότητας διασφαλίζει ότι το όραμά σας για ένα καταφύγιο στην παραλία θα πραγματοποιηθεί εξαιρετικά μέσα σε αυτούς τους τοίχους.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0580 - 03/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
119 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 498.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή