Μονοκατοικία βίλα Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Μάλεμε 73014, Μάλεμε, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΠαλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Μάλεμε 73014
  • € 252.000
  • 3
  • 85
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πολυτελής Μεζονέτα 2 Υπνοδωματίων με Πρόσβαση στην Πισίνα και Μπαλκόνια. Καλώς ήρθατε σε αυτό το εκπληκτικό 85 τ.μ. μεζονέτα, σε πολυτελές κτιριακό συγκρότημα σε κοινόχρηστο οικόπεδο 3836 τ.μ. Με καταπληκτικά 110 τ.μ. κοινόχρηστη πισίνα, αυτό το κατάλυμα προσφέρει έναν πολυτελή τρόπο ζωής και το τέλειο περιβάλλον για χαλάρωση.

Καθώς μπείτε μέσα στη μεζονέτα, θα σας υποδεχτεί μια φιλόξενη, εν μέρει ενιαία κουζίνα και σαλόνι. Ο χώρος είναι σχεδιασμένος με γούστο με μοντέρνα φινιρίσματα και άπλετο φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε εσάς και τους αγαπημένους σας. Στο ισόγειο, υπάρχει 1 βολικό WC, ιδανικό για επισκέπτες και καθημερινή χρήση. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε τα δύο άρτια εξοπλισμένα υπνοδωμάτια, το καθένα με πρόσβαση στο δικό του ιδιωτικό μπαλκόνι.

Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα και άνετα, προσφέροντας το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα όμορφα σχεδιασμένο μπάνιο με σύγχρονα έπιπλα και εξαρτήματα. Επιπλέον, υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα περίπου 16 τ.μ., που αποτελεί το ιδανικό μέρος για υπαίθρια τραπεζαρία και διασκέδαση.

Με την προνομιακή τοποθεσία και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της, αυτή η μεζονέτα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το ακίνητο το σπίτι των ονείρων σας!

Ο Πύργος Ψηλονέρου Χανίων είναι ένα μικρό χωριό με μια παραλία μήκους περίπου 1 χλμ. με κρυστάλλινα νερά, που βρίσκεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα χωριά Γεράνι και Μάλεμε. Απέχει επίσης μόλις 4 χλμ από τον Πλατανιά, το κύριο τουριστικό αξιοθέατο της περιοχής, κάνοντας όλα τα είδη ανέσεων πολύ εύκολα προσβάσιμα. Η ίδια η παραλία είναι ήρεμη και όχι τόσο οργανωμένη σε σύγκριση με αυτές του Πλατανιά ή του Μάλεμε και προσελκύει κυρίως ντόπιους. Η παραλία είναι υψηλής φυσικής αξίας αφού είναι ένας από τους λίγους βιότοπους αναπαραγωγής της υπό εξαφάνιση θαλάσσιας χελώνας Caretta-caretta.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0581 - 31/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 252.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2012
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή