Duplex Ν. Ποτίδαιας-Κασσανδρείας, Νέα Ποτίδαια 63200, Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά

ΜουδανιάΝ. Ποτίδαιας-Κασσανδρείας, Νέα Ποτίδαια 63200
  • € 300.000
  • 5+
  • 200
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Διαθέσιμες για αγορά: Δύο πανέμορφες μεζονέτες σε οικόπεδο 900 τ.μ. στη Νέα Ποτίδαια, Μουδανιά (Χαλκιδική)!

Κάθε μεζονέτα έχει επιφάνεια 100 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, δύο μπάνια και δύο WC. Οι μεζονέτες είναι κτισμένες σε τρία επίπεδα, προσφέροντας άνετους χώρους διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας. Η κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει ζεστασιά και άνεση κατά τους χειμερινούς μήνες. Η κατασκευή των μεζονετών ολοκληρώθηκε το 1995.

Εσωτερικά, θα απολαύσετε μια άνετη εσωτερική σκάλα που συνδέει τα επίπεδα, ενώ οι χώροι είναι επιπλωμένοι με γούστο και προσφέρουν μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Οι κλιματιστικοί συστοιχίες εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία, ενώ ο ηλιακός θερμοσίφωνας παρέχει ζεστό νερό όλο τον χρόνο. Υπάρχει επίσης αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και η πόρτα ασφαλείας εξασφαλίζει την απαραίτητη προστασία.

Στο εξωτερικό, υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα οχήματά σας, μια βεράντα για απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης, και ένας όμορφα διαμορφωμένος κήπος. Απολαύστε την θέα της περιοχής και την ηρεμία που προσφέρει ο ανατολικός προσανατολισμός. Οι μεζονέτες βρίσκονται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας μια ήρεμη και οικογενειακή περιβάλλον.

Αυτές οι μεζονέτες έχουν υποστεί ανακαίνιση και προσφέρουν έναν όμορφο και λειτουργικό χώρο για να απολαύσετε την καθημερινή σας ζωή. Η τιμή πώλησης ορίζεται στα €300.000, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για απόκτηση αυτών των δύο υπέροχων μεζονετών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53433 - 12/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή