Τριάρι άριστη κατάσταση, όγδοος όροφος, Φλοίσβος, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό Φάληρο
  • € 1.200.000
  • 5
  • 205
  • 3
  • 8
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα εκπληκτικό ρετιρέ 8ου και 9ου ορόφου, με θέα που σου κόβει την ανάσα, πλημμυρισμένο από θάλασσα και ουρανό. Βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της αθηναϊκής Ριβιέρας και παρέχει άμεση πρόσβαση στην παραλία. Το υπέροχο αυτό ρετιρέ 205 τ.μ., με ένα εκπληκτικό roof garden 340 τ.μ., αντιπροσωπεύει στο έπακρο τη λέξη premium. Στη μεγάλη βεράντα υπάρχει πέργκολα, καθώς και ένα πάρα πολύ όμορφο καθιστικό, το οποίο αποτελεί το χώρο όπου οι αισθήσεις ανταμώνουν με το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Τα πατώματα από ξύλο προσδίδουν άνεση και ζεστασιά και δίνουν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτό το ξεχωριστό ρετιρέ. Το ακίνητο περιλαμβάνει τρία πάρα πολύ άνετα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι το master bedroom και περιέχει κ wardrobe (βεστιάριο) καθώς και τρία μπάνια. Η κουζίνα είναι εντοιχισμένη και έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Διαθέτει, επίσης, τρία εσωτερικά πάρκινγκ, κλειστή αποθήκη 6 τ.μ., ηλιακό θερμοσίφωνα, air condition, σύστημα συναγερμού, τέντες, καθώς και κεντρική θέρμανση πετρελαίου.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Το Παλαιό Φάληρο βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, μόλις 5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις απέναντι από την ανακατασκευή της Μαρίνας Φλοίσβου και του πολιτιστικού κέντρου Σταύρος Νιάρχος.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί την αυθεντικότητά της, το Παλαιό Φάληρο προσφέρει μεγάλες παραθαλάσσιες διαδρομές για περπάτημα, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Παλαιό Φάληρο είναι μια περιοχή με επενδυτικό ενδιαφέρον για οικογένειες, για αγοραστές που επιζητούν να έχουν αποδόσεις για την επένδυσή τους, αλλά και για τα νοικοκυριά, καθώς βρίσκεται κοντά στα σχολεία, τα πολιτιστικά κέντρα, τον Εθνική Όπερα, την Εθνική Βιβλιοθήκη και τις μαρίνες.
Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της ακτής. Προσφέρει, εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία, ενώ βρίσκεται μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης στα νησιά. Επιπλέον, απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε έντονα από την ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της Μαρίνας Φλοίσβου μαζί με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την πρώτη επιλογή για επένδυση ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SURA - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
205 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
8° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1981
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή