Μονοκατοικία βίλα Παλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006, Καλυδονία, Κολυμβάρι

ΚολυμβάριΠαλαιά Εθνική Οδός Χανίων-Κισσάμου, Πλατανιάς 73006
  • € 195.000
  • 3
  • 61
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Μια κομψή ανεξάρτητη μεζονέτα, σε συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στο χωριό Καληδόνια, στο Κολυμπάρι. Αυτή η ανεξάρτητη μεζονέτα κατασκευάστηκε το 2015 ως μέρος του μεγαλύτερου συγκροτήματος κατοικιών με χώρο στάθμευσης.

Η κατοικία αποτελείται από ένα ισόγειο, έναν όροφο, μια αυλή, μια πισίνα και έναν μικρό όμορφο κήπο γεμάτο φυτά. Το ισόγειο διαθέτει το δίκλινο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, μαζί με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία για να μαγειρεύετε και να απολαύσετε τα γεύματά σας με την οικογένεια και τους φίλους σας. Υπάρχει επίσης ένα σαλόνι το οποίο έχει άμεση πρόσβαση στην αυλή διευκολύνοντας να μοιραστείτε στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει το δεύτερο υπνοδωμάτιο, το οποίο διαθέτει 2 μονά κρεβάτια και τη βεράντα. Η βεράντα έχει θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα, προσφέρει εκπληκτική θέα και ένα εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση.

Ο χώρος της αυλής είναι περιτοιχισμένος, προσφέροντας ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Στην πλακόστρωτη αυλή υπάρχει μια πισίνα με πλακάκια βάθους 1,5μ για να απολαύσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υπάρχει εγκατάσταση μερικής αυτονομίας με φωτοβολταϊκά και μπαταρίες, ηλιακός θερμοσίφωνας, δορυφορική και επίγεια κεραία. Αυτό το ακίνητο δεν είναι μόνο ιδανικό για εξοχική κατοικία, αλλά είναι και εξαιρετικό ως επένδυση βραχυπρόθεσμης μίσθωσης.

Το μικρό παραδοσιακό χωριό Καληδόνια βρίσκεται 4 χιλιόμετρα από το μεγαλύτερο χωριό Κολυμπάρι και περιβάλλεται από ελαιώνες. Εκεί μπορείτε να βρείτε μίνι μάρκετ και παραδοσιακό καφενείο και φυσικά περισσότερες ανέσεις στο Κολυμπάρι όπως: ταχυδρομείο, εστιατόρια, καταστήματα, γιατροί, σχολεία, σούπερ μάρκετ και πολλά άλλα. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες κοντά στην περιοχή που μπορείτε να επισκεφτείτε με αυτοκίνητο και η πόλη των Χανίων απέχει μόλις 30 λεπτά!

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0582 - 29/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
61 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 195.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή