Duplex, άριστη κατάσταση, 160 τμ, Άνω Αγία Βαρβάρα, Αγία Βαρβάρα

Αγία Βαρβάρα
  • € 280.000
  • 5
  • 160
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Filoxenia Μεζονέτα. Μια μοναδική, άνετη, διαμπερής μεζονέτα 160 τ.μ. 2ου-3ου ορόφου, αποκλειστικής χρήσης ταράτσας με ατελείωτη θέα μέχρι τη θάλασσα και τον Αττικό ουρανό.
Το πρώτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο σαλόνι με ενιαία κουζίνα, WC και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο. Άνετη βεράντα θα βρούμε και στα δύο επίπεδα. Περνώντας από την εσωτερική χτιστή σκάλα στο δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε 3 υπνοδωμάτια, χώρο γραφείου και το μπάνιο! Το δώμα στην ταράτσα 11 τ.μ. δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης ή οποίας χρήσης επιθυμεί ο ιδιοκτήτης.
Η αυτόνομη θέρμανση, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, το boiler, τα 4 A/C, οι τέντες, το νυχτερινό ρεύμα, ο συναγερμός και η εντοιχιζόμενη κουζίνα, που περιλαμβάνονται στον εξοπλισμό του ακινήτου, εξασφαλίζουν ποιότητα ζωής και οικονομίας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αγία Βαρβάρα βρίσκεται ανάμεσα στους Δήμους Κορυδαλλού Χαϊδαρίου και Αιγάλεω, ενώ απέχει μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η πόλη πήρε το όνομά της από τον ιστορικό ναό της Αγίας Βαρβάρας. Ο ναός αποτελεί διατηρητέο μνημείο και έχει μεγάλη αρχαιολογική, ιστορική, θρησκευτική και πολιτιστική σημασία καθώς γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο. Η Αγία Βαρβάρα εκτείνεται στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω ενώ μια από τις δύο εισόδους της πόλης βρίσκεται στην Ιερά Οδό. Αποτελεί μια σύγχρονη, όμορφη κι ανθρώπινη πόλη με καλές τεχνικές υποδομές και δίκτυα. Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο της πολιτικής ανάπτυξης του Δήμου, έχει περιοριστεί το ύψος των οικοδομών και έχει αυξηθεί το αστικό πράσινο και οι κοινόχρηστοι χώροι φτάνοντας στο 33% της συνολικής έκτασης.
Η μεγάλη ομοιομορφία της Αγίας Βαρβάρας είναι αισθητή σε όλη την έκτασή της, καθώς ο επισκέπτης συναντά μικρές κλασικές μονοκατοικίες, σαν συγκροτήματα το ένα δίπλα στο άλλο τα οποία διαθέτουν παραδοσιακές αυλές αλλά και παραδοσιακές εισόδους που θυμίζουν την Αθήνα της παλιάς εποχής. Είναι περιοχή πλούσια σε πράσινο και τα τελευταία χρόνια άρχισε να αναβαθμίζεται σταδιακά.
Προσβασιμότητα: Ο νέος σταθμός του μετρό στο κέντρο της Αγίας Βαρβάρας έχει δώσει μια νέα πνοή στο δήμο, κάνοντας την πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας ευκολότερη, σε απόσταση μόλις σε 10 λεπτών από το Μοναστηράκι αλλά και παρέχοντας απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή του απόσταση από το Κέντρο της Αθήνας καθώς και η γειτνίαση από σημαντικές περιοχές των Δυτικών Προαστίων, όπως αυτή του Αιγάλεω, σε συνδυασμό τη γραμμή του μετρό, την καθιστούν ιδανική περιοχή για επενδύσεις.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T2DD - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
160 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 6/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1995
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή