Τριάρι Ολυμπιάδος, 117, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54634, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω ΠόληΟλυμπιάδος, 117, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54634
  • € 210.000
  • 4
  • 90
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Διαθέσιμο προς πώληση, εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου ψηλού, σε οικοδομή επί της οδού Ολυμπιάδος 117 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πανεπιστήμια και το Τούρκικο Προξενείο. Το διαμέρισμα, συνολικής μεικτής επιφάνειας 90 τ.μ. και καθαρής επιφάνειας 79 τ.μ., αποτελείται από τρία (3) πολύ άνετα υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα - τραπεζαρία, και ένα μπάνιο. Η οικοδομή ανεγέρθη δυνάμει οικοδομικής άδειας του 1990 και αποπερατώθηκε το 1994.

Το ακίνητο είναι πλήρως διαμπερές και πολύ φωτεινό, με πρόσοψη επί της οδού Ολυμπιάδος και στην πίσω πρασιά της οικοδομής η οποία λόγω μεγέθους προσδίδει άνεση και στο οπίσθιο τμήμα. Η μπροστινή βεράντα έιναι μεγάλη και άνετη, ενώ έχουν τοποθετηθεί και τέντες. Υπάρχει εγκατεστημένο αυτόνομο σύστημα θέρμανσης με φυσικό αέριο. Τα δάπεδα του διαμερίσματος αποτελούνται από μάρμαρο στο μεγαλύτερο τμήμα του ακινήτου και πλακάκι στα 2 από τα 3 υπνοδωμάτια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου διπλής υάλωσης με καλή ηχομονωτική απόδοση. Στο εμπρόσθιο τμήμα του διαμερίσματος υπάρχει ανοιχτωσιά και προσφέρεται ευχάριστη θέα προς τον Ιερό Ναό Παναγίας Λαοδηγήτριας. Η πολυκατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η είσοδός της είναι προσφάτως ανακαινισμένη και πολύ προσεγμένη. Στο ισόγειο λειτουργεί σταθμός στάθμευσης αυτοκινήτων όπου μισθώνονται θέσεις στάθμευσης με μηνιαία χρέωση.

Η περιοχή εξυπηρετείται πλήρως από το Σύστημα Αστικών Συγκοινωνιών αλλά και από το Μετρό Θεσσαλονίκης που αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία άμεσα, καθώς η στάση Μετρό "Συντριβάνι" βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια.
Το ακίνητο βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με τις οδούς Κασσάνδρου, Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, βασικών εμπορικών και οδικών αρτηριών της Θεσσαλονίκης. Στην
περιοχή συναντάται πληθώρα υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος, σούπερ μάρκετ, καταστήματα λιανικής πώλησης, κτήρια γραφειακών χώρων, τράπεζες κ.α..
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5175745 - 21/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή