Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 250 τμ, Χώρα, Κάλυμνος

Κάλυμνος
  • € 1.100.000
  • 4
  • 250
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται η πανέμορφη αυτή βίλα, 250 τ.μ., στην περιοχή Πάνορμος, της Καλύμνου.
Είναι αναμφίβολα μία κατοικία που προηγείται σημαντικά από τα περισσότερα ακίνητα της περιοχής.

Βρίσκεται σε ένα προσεγμένο οικόπεδο 750 τ.μ., το οποίο προσφέρει απόλυτη ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα.

Αποτελείται από 2 πατώματα, σύνολο 170 τ.μ., εξοπλισμένα με ολοκαίνουρια κουφώματα αλουμινίου, με διπλούς υαλοπίνακες και ανεμιστήρες.
Στο ισόγειο βρίσκεται ένα υπνοδωμάτιο, ένας ενιαίος χώρος σαλόνι με κουζίνα και ένα ανακαινισμένο WC. Ο πρώτος όροφος διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ένα διάδρομο με πατάρι και 3 μπαλκόνια, 35 τ.μ. συνολικά.
Καθένα από τα τρία υπνοδωμάτια ξεχωριστά, περιέχει δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Παράλληλα, περιλαμβάνει μία υπόγεια αποθήκη, με πληθώρα αποθηκευτικού χώρου, 80 τ.μ.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, τα μεγάλα παράθυρα παρέχουν τη δυνατότητα για ανανέωση του αέρα και διατήρηση δροσιάς στους εσωτερικούς χώρους, ενώ συγχρόνως επιτρέπουν στο φως του ηλίου να διαχέεται σε όλο το σπίτι.

Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, το οικόπεδο συμπεριλαμβάνει δύο βεράντες, 90 τ.μ. συνολικά, οι οποίες καλύπτουν περιμετρικά την κατοικία, έναν υπέροχο, περιποιημένο κήπο, με αρκετά παρτέρια και ποικιλία δένδρων, ένα χτιστό BBQ και ένα πετρόχτιστο φούρνο.

Σε όλα τα παραπάνω θετικά, έρχεται να προστεθεί ένα μικρό, εξαιρετικά συντηρημένο εκκλησάκι, 30 τ.μ., που συνοδεύεται από μία όμορφη, πλακόστρωτη αυλή.
Στον χώρο του οικοπέδου, υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης, τουλάχιστον τριών οχημάτων.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι επίσης μαγευτική! Βρίσκεται σε μία καταπράσινη, ήσυχη, γειτονιά, δίπλα από ποικίλες παραλίες, με πεντακάθαρα, γαλανά νερά. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχει σουπερμάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες και μία Μονή.

Η Κάλυμνος αποτελεί έναν συναρπαστικό προορισμό, προσφέροντας τη δυνατότητα αναρρίχησης σε επιβλητικούς βράχους, καταδύσεις σε έναν βυθό –έκπληξη- με αρχαία ναυάγια και μαγευτικά σπήλαια, πεζοπορικές διαδρομές και εξερεύνηση των γραφικών νησιωτικών οικισμών της.

Μην χάσετε την ευκαιρία αυτής της μοναδικής κατοικίας. Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε ένα παραθεριστικό ακίνητο, για ξέγνοιαστες, οικογενειακές στιγμές, είτε να επενδύσετε σε ένα χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουριστική εκμετάλλευση έως και κέντρο εκδηλώσεων, δίνοντας της δυνατότητα πραγματοποίησης εκκλησιαστικών μυστηρίων και εορτών στο κήπο του, η συγκεκριμένη βίλα είναι αυτό ακριβώς που έχετε στο μυαλό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 7561651 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://kareklas-kareklas.com/Arxiki.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5176123 - 22/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή