Duplex 250 τμ, Παλαιόπολη, Άνδρος

Άνδρος
  • € 650.000
  • 3
  • 250
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Καλωσορίστε στην παραδοσιακή και γοητευτική περιοχή της Παλαιόπολης στην Άνδρο, όπου η αγαπημένη σας ονειρική βίλα σας περιμένει να γίνει πραγματικότητα. Αυτή η πανέμορφη βίλα, επιφανείας 250 τ.μ., αποτελεί ένα μοναδικό κομμάτι του παραδείσου στον αρχιπέλαγο των Κυκλάδων.

Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα, καθιστώντας τον χώρο ευρύχωρο και άνετο. Το εσωτερικό της σπιτιού εκπέμπει ζεστασιά και άριστη αισθητική, συνδυάζοντας μοντέρνα χαρακτηριστικά με παραδοσιακά στοιχεία των Κυκλάδων. Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαπεράσει τον χώρο, προσφέροντας μια εκπληκτική θέα προς την πανέμορφη γύρω φύση και το γαλάζιο του Αιγαίου.

Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 2300 τ.μ., παρέχοντας ιδιωτικότητα και ηρεμία. Ο περιβάλλον κήπος, με τη μοναδική του βλάστηση, δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε ξεκούραση και χαλάρωση. Επιπλέον, το οικόπεδο προσφέρει άνετο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητά σας.

Η βίλα είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια πολυτελή κατοικία στην Άνδρο, με εκπληκτική αρχιτεκτονική και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μην χάνετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσετε μια ξενάγηση και να ζήσετε την εμπειρία της πραγματικής κυκλαδίτικης ομορφιάς. Η τιμή πώλησης της βίλας είναι €650.000.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
61637 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 650.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή