Γκαρσονιέρα Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου, Μαρτίου, Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου

Βούλγαρη - Ντεπώ - ΜαρτίουΒούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου
  • € 120.000
  • 2
  • 35
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, όροφος: 2ος, στην περιοχή: Βούλγαρη - Ντεπώ - Μαρτίου - Μαρτίου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 35 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1965 και ανακαινίστηκε το 2023. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β+ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Ανακαινισμένο, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Πάρκο, Σχολείο, Super Market, Κέντρο Πόλης, 1200 Μέτρα από παραλία, 10000 Χιλιόμετρα από αεροδρόμιο, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη, Αστικό τοπίο. Το ακίνητο είναι Βαμμένο, Γωνιακό, Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Φοιτητές, Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Internet. Τιμή: €120.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
416698
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
35 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο)
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή