Duplex Πεύκα, Δελασάλ, Πεύκα

ΠεύκαΠεύκα
  • € 360.000
  • 5+
  • 225
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ-ΔΕΛΑΣΑΛ μεζονέτα 226τμ πληρως επιπλωμένη και με ηλεκτρικές συσκευες. Εξελίσσεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει τρία ευρυχωρα υπνοδωμάτια στο τελευταιο επιπεδο καθως και ενα στο ισογειο.
Υπαρχει δυνατότητα διαχωρισμου σε δύο αυτόνομες κατοικίες καθως υπάρχουν δύο ξεχωριστες εισοδοι. Ειναι γωνιακό με περιμετρικό κήπο και παρκινγκ. Διατίθεται με πληρη επιπλωση και συσκευες εξαιρετικής αισθητικής. Ενεργειακά καλυπτεται απο αυτονομη θερμανση φυσικου αεριου, κλιματισμό και ηλιακό θερμοσιφωνα. Βρισκεται σε καταπληκτικό σημειο στο Δελασαλ, σε αποσταση λιγων μετρων απο σχολεια αγορα και συγκοινωνία.

Μεζονέτα Προς Πώληση, όροφος: Ισόγειο, στην περιοχή: Πεύκα - Δελασάλ. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 225 τ.μ.. Αποτελείται από: 4 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 2 σαλόνι/α, ενώ διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (2 Ανοιχτό). Έχει κατασκευαστεί το 2002. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Θέρμανση ανά επίπεδο, Κλιματισμός, Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Γρανίτης. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Super Market, έχει θέα Ανοιχτωσιά και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Επιπλωμένο, Γωνιακό, Φωτεινό, Διαμπερές, Αρχοντικό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Σοφίτα, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά. Τιμή: €380.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
416657 - 08/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή