Δυάρι Επ. Οδός Λιμένα Θάσου-Λιμεναριών 64002, Θεολόγος, Θάσος

ΘάσοςΕπ. Οδός Λιμένα Θάσου-Λιμεναριών 64002
  • € 215.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Μοναδική ευκαιρία για απόκτηση ενός πανέμορφου διαμερίσματος στην όμορφη Θάσο, στην περιοχή Ποτός! Παρουσιάζουμε ένα υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα 90 τ.μ., διώροφης κατοικίας, σε οικόπεδο 605 τ.μ. Αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, άνετη κουζίνα με παράθυρο και πλαινή 2η είσοδο, σαλόνι, 1 μπάνιο και 1 wc. Κατασκευασμένο το 1980 για κατοικία, τώρα χρήζει μερικής ανακαίνισης, προσφέροντας τη δυνατότητα να διαμορφωθεί όπως το επιθυμείτε.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία, μόλις 50 μέτρα από μικρό σχεδόν ιδιωτικό κολπάκι, το οποίο χρησιμοποιούν μόνο οι ενοίκους των γειτονικών καταλυμάτων. Απολαύστε τη γαλήνη και την ατομικότητα που προσφέρει το υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον του οικοπέδου, που περιφραγμένο με ελαιόδεντρα και περιποιημένος κήπος.

Η περιοχή Ποτός προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ιατρεία, καταστήματα, super markets και νυχτερινά μαγαζιά, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε ήσυχο κάθετο δρόμο προς την ακτή. Το διαμέρισμα διαθέτει και δυνατότητα επαγγελματικής εκμετάλλευσης, καθώς μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε 3 ξεχωριστά στούντιο των 30 τ.μ. με ατομική είσοδο το καθένα.

Το διαμέρισμα πωλείται με την παροχή του μισού οικοπέδου, ενώ υπάρχει δυνατότητα κατασκευής πρόσθετων 50 τ.μ. στο αντίστοιχο κομμάτι του οικοπέδου.

Μην χάνετε αυτήν την ευκαιρία για έναν πραγματικά ξεχωριστό χώρο στην πανέμορφη Θάσο. Η τιμή πώλησης του διαμερίσματος είναι €215.000.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
94958 - 31/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 215.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1977
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή