Τεσσάρι πρώτος όροφος, Κέντρο, Μουδανιά

Μουδανιά
  • € 280.000
  • 5
  • 192
  • 3+
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση στην περιοχή Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής, ένα ευρύχωρο και πρακτικό διαμέρισμα 192 τ.μ. σε οικόπεδο 428 τ.μ. Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για πολυμελή οικογένεια και εντυπωσιάζει με την ακριβή κατασκευή του και την προσεγμένη ποιότητα υλικών.

Το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις ανέσεις για άνετη και πολυτελή διαβίωση. Το ενεργειακό τζάκι της Deville δημιουργεί ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ενώ ο ηλιακός θερμοσίφωνας των 200 λίτρων, που εγκαταστάθηκε το 2022, εξασφαλίζει πάντα ζεστό νερό.

Τα γερμανικά κουφώματα της Schüco με θερμογέφυρα και τα ενεργειακά τζάμια προσφέρουν αποτελεσματική θερμομόνωση και προστασία από τον κρύο. Τα ηλεκτρικά ρολλά στον ενιαίο χώρο του σαλονιού και της κουζίνας επιτρέπουν εύκολο έλεγχο του φωτισμού και της ιδιωτικότητας.

Η θωρακισμένη εξώπορτα Sabadoor προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στον χώρο σας. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει αποθήκη και νυχτερινό ρεύμα για επιπλέον ευκολία.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 3 WC και μια ευρύχωρη κουζίνα. Η κρεβατοκάμαρα διαθέτει δωμάτιο-βεστιάριο και μπάνιο/WC για επιπλέον πρακτικότητα.

Η ταράτσα του διαμερίσματος έχει θερμομόνωση με ελαφρομπετόν και ασφαλτοπανό που αντικαταστάθηκε το 2021, εξασφαλίζοντας έτσι αποτελεσματική μόνωση από τις καιρικές συνθήκες.

Η κατοικία εφοδιάζεται με νερό από δεξαμενή 1000 λίτρων που γεμίζει διαρκώς από το δίκτυο, εξασφαλίζοντας σταθερή πίεση νερού και αποφεύγοντας τυχόν διακοπές στην υδροδότηση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο και απολαμβάνει όμορφη θέα. Η ήρεμη και οικεία στα Νέα Μουδανιά προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες.

Η τιμή πώλησης είναι 280.000 €
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
51964 - 31/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 280.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή