Γκαρσονιέρα Κλεάνθους, 2, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54642, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΚλεάνθους, 2, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54642
  • € 90.000
  • 2
  • 40
  • 1
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024
Περιγραφή
Προσφέρεται προς πώληση ένα εξαιρετικά ανακαινισμένο στούντιο / γκαρσονιέρα με επιφάνεια 40 τ.μ. στην περιοχή Φάληρο - Ιπποκράτειο, σε έναν από τους πιο επιθυμητούς και προσβάσιμους δήμους της Θεσσαλονίκης.

Αυτό το όμορφο στούντιο προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς και σύγχρονης αισθητικής. Κατά την ανακαίνιση, έχουν ληφθεί υπόψη όλες οι λεπτομέρειες για να προσφέρει το καλύτερο δυνατό περιβάλλον. Το στούντιο είναι πλήρως επιπλωμένο και διαθέτει μια άνετη σαλονοκουζίνα με πλήρη ηλεκτρικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου φούρνου και πλυντηρίου ρούχων.

Το μπάνιο είναι καλαίσθητο και πρακτικό, με κρυφό φωτισμό και καθρέφτη. Ο χώρος του υπνοδωματίου διαθέτει διπλό κρεβάτι με κομοδίνα και ένα εντυπωσιακό ντουλάπι με καθρέφτη.

Το στούντιο είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό και ανεξάρτητη θέρμανση με φυσικό αέριο, προσφέροντας στους κατοίκους την ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο.

Η τοποθεσία είναι πολύ ευνοϊκή, με τη στάση του μετρό σε κοντινή απόσταση, ενώ το κτίριο διαθέτει και δεύτερη σιδερένια θωρακισμένη πόρτα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αυτό το στούντιο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοντέρνο και πρακτικό κατάλυμα σε μια εύκολα προσβάσιμη περιοχή της πόλης.

Η τιμή πώλησης είναι 90.000 €
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
32411
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 90.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή