Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Μεθώνη
  • € 140.000
  • 4.140
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023
Περιγραφή
Ιδιωτικότητα, θέα βουνό, θάλασσα και στην πόλη της Μεθώνης

Ένα γοητευτικό οικόπεδο 4.140τ.μ. με άδεια οικοδομής, στους λόφους της Μεθώνης. 2 χλμ. ως την παραλία της Μεθώνης, 5 χλμ. ως την παραλία Λάμπες, 8΄ ως την Πύλο. Όμορφα ελαιόδεντρα, ήσυχη περιοχή, πρόσβαση από ημι-τσιμεντένιο δρόμο.

Ενεργή άδεια οικοδομής για διώροφη οικία, συνολικά 168 τ.μ.

Παροχές ηλεκτροδότησης και ύδρευσης δίπλα στο οικόπεδο.

Περιοχή:

Η Μεθώνη είναι μία όμορφη πόλη για ανθρώπους που επιλέγουν τα ήσυχα μέρη, θα βρείτε παραδοσιακά εστιατόρια, μαγαζιά και τράπεζες. Βρίσκεται σε απόσταση 10’ από την Πύλο, 15’ από το γήπεδο γκολφ και 25’ από το γήπεδο Dunes, μία ώρα οδήγηση από τον αερολιμένα Καλαμάτας.

Τι να επισκεφθώ:

Η Μεθώνη είναι μία ιστορική πόλη που ελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο της, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Μπορείτε να θαυμάσετε το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία. Η Μεθώνη έχει μία όμορφη παραλία και σε 5’ ή 10’ απολαμβάνετε και άλλες υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
2216
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.140 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε άσφαλτο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή