Duplex 178 τμ, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.600/μήνα
  • 5
  • 178
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Εντυπωσιακό ρετιρέ διαμέρισμα 2 επιπέδων, άριστης ποιότητας και σχεδιασμού, σε οικογενειακό οίκημα κατασκευής 1997. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων στους πρόποδες του Λυκαβηττού και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.
Το διαμέρισμα είναι 178 στον 2ο και 3ο όροφο με ασανσέρ που οδηγεί απ’ ευθείας στα δύο επίπεδα. Στον 3ο όροφο διαθέτει άνετο καθιστικό με εντυπωσιακό τζάκι και υπέροχα ξύλινα πατώματα, μεγάλη κουζίνα με χώρο καθιστικού και εξοπλισμένη με κάποιες ηλεκτρικές συσκευές και 1 WC. Το επίπεδο αυτό οδηγεί σε όμορφα διαμορφωμένη βεράντα με γλάστρες, καφασωτά και τέντες. Η εσωτερική σκάλα και το ασανσέρ οδηγούν στον 2ο όροφο όπου υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια (το 1 μάστερ με δικό του μπάνιο), 2 μπάνια, άπλετες ντουλάπες και αποθηκευτικοί χώροι. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτες ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, αυτονομία θέρμανσης με πετρέλαιο ανεξάρτητη και ανά επίπεδο, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
UR1152
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
178 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.600/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή