Οικιστικό συγκρότημα 3 δωμάτια, Χρήζει ανακαίνισης, Προφήτης Ηλίας, Τέμενος

Τέμενος
  • € 70.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Το Ηράκλειο είναι ο μεγαλύτερος νομός της Κρήτης και έχει μια τεράστια ποικιλία χωριών όπου η παράδοση, η ιστορία και η ενέργεια διηγούνται μια ιστορία όπως καμία άλλη. Κατευθυνόμενοι νότια από το Ηράκλειο θα συναντήσετε ένα χωριό που συχνά περιγράφεται ως πόλη λόγω του μεγέθους του που ονομάζεται Προφήτης Ηλίας, ένα χωριό/πόλη με έντονη ιστορική και πολιτιστική παρουσία, είναι χτισμένο στους βορειοδυτικούς πρόποδες του λόφου Ρόκκα σε υψόμετρο . των 350 μέτρων. Ο πλούτος αυτής της πόλης/χωριού είναι συγκρίσιμος με τον πλούτο της ιστορίας του προφήτη Ηλία.

Στην καρδιά του χωριού υπάρχει ένα παλιό πετρόχτιστο ακίνητο που κατοικούνταν μέχρι τα τελευταία χρόνια από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες. Το ακίνητο έχει μείνει κενό λόγω της μεγάλης ηλικίας των κατοίκων που χρήζουν φροντίδας, με αποτέλεσμα να μετεγκατασταθούν στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το ακίνητο ενώ είναι παλιό, έχει διατηρηθεί ισχυρό όλα αυτά τα χρόνια, αλλά χρειάζεται ανακαίνιση για να ταιριάζει με τα πρότυπα του σύγχρονου κόσμου. Ως αποτέλεσμα είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός του συγκροτήματος κατοικιών που συνδέεται με άλλες κατοικίες αλλά έχει τη δική του αυλή, μπαλκόνι με θέα στο βουνό και άφθονο χώρο για μετατροπή σε επιπλέον χώρο διαβίωσης.

Το ακίνητο είναι 70 τμ σε οικόπεδο 98 τμ. Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά σε όλες τις καθημερινές ανέσεις σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Το χωριό/πόλη αισθάνεται άνετο, ζεστό και φιλόξενο και είναι όμορφο όλο το χρόνο. Το κέντρο του Ηρακλείου απέχει 20 χλμ, το λιμάνι του Ηρακλείου 21 χλμ και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου 23 χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-2012 - 15/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικιστικό συγκρότημα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή