Duplex, νέα, 90 τμ, Κέντρο, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 250.000
  • 3
  • 90
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Πλατανια στα Χανιά. Είναι ένα εντυπωσιακό καινούργιο διαμέρισμα σε δύο επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. Αυτό το ακίνητο προσφέρει ενα συνδυασμό ανεπανάληπτης κατασκευής και ποιότητας ζωής.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο φωτεινά υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο και κομψό σαλόνι, μια κουζίνα καθώς και δύο μοντέρνα μπάνια για απόλυτη άνεση και λειτουργικότητα.

Επίσης, το διαμέρισμα είναι σχεδιασμένο με επιμέλεια, με μοντέρνα αρχιτεκτονική και προηγμένες ενεργειακές προδιαγραφές. Η ενεργειακή κλάση Α με την αντλία θερμότητας εξασφαλίζουν χαμηλά ενεργειακά έξοδα και άνεση όλο το χρόνο.

Η εξαιρετική θέα στη θάλασσα θα σας μαγεύει, ενώ η πόρτα ασφαλείας προσφέρει αίσθηση ηρεμίας. Ο ανελκυστήρας, το πάρκινγκ και η αποθήκη διευκολύνουν την καθημερινότητά σας, ενώ η σοφίτα προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Τα μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 20.6 τ.μ. είναι ιδανικά για χαλάρωση και απόλαυση.

Η τοποθεσία αυτού του υπέροχου ακινήτου είναι εξαιρετική, με απόσταση 800 μέτρα από τη θάλασσα και 11 χλμ. από το κέντρο της πόλη. Επιπλέον, το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 20 χλμ. προσφέροντας ευκολία και ευελιξία στις μετακινήσεις σας.

Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα ενσωματώνει την πολυτέλεια, την άνεση και τη λειτουργικότητα, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για μια υπέροχη ζωή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
126 - 04/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή