Δυάρι Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 250/μήνα
  • 3
  • 60
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
**** ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 1.9.2023 μέχρι και 30.6.2024

Καλώς ήρθατε στα Καμένα Βούρλα!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε κατά αποκλειστικότητα ενα επιπλωμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στον 1ο όροφο. Χτισμένο το 1983 και με συνολική επιφάνεια 60 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν άνετο και κομψό χώρο διαβίωσης, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 190 μέτρα μακριά από την παραλία των Καμένων Βούρλων, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον παραθαλάσσιο τρόπο ζωής. Μπαίνοντας, θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα μπάνιο.

Το πρώτο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα άνετο διπλό κρεβάτι,. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο απαρτίζεται από ένα μονό κρεβάτι και μια ντουλάπα, προσφέροντας αποθηκευτικό χώρο για τα υπάρχοντά σας.
Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις, όπως ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων και ηλεκτρική κουζίνα με κεραμικές εστίες.

Η εγκατάσταση κλιματιστικού εξασφαλίζει ψύξη και θέρμανση όλο το χρόνο. Η θέα στον ανοιχτό ορίζοντα από το διαμέρισμα προσθέτει μια αίσθηση ηρεμίας.

Τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου και τα δάπεδο από πλακάκι ενισχύουν περαιτέρω την αισθητική του διαμερίσματος.

Από πλευράς προσβασιμότητας, το διαμέρισμα βρίσκεται σε απόσταση περίπου 180 χλμ. από αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, επιτρέποντας άνετες ταξιδιωτικές συνδέσεις. Η πόλη της Λαμίας βρίσκεται επίσης σε απόσταση, περίπου 37χλμ. μακριά.

Αν αναζητάτε ένα άνετο, καλά εξοπλισμένο και σε βολική τοποθεσία διαμέρισμα στα Καμένα Βούρλα, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το διαμέρισμα το νέο σας σπίτι, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Τιμή 250€

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
65858 - 04/09/2023
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 250/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή