Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 13-Παλαιοχωρίου-Αγ. Νικολάου 63078, Άγιος Νικόλαος, Σιθωνία

ΣιθωνίαΕπαρχιακή Οδός 13-Παλαιοχωρίου-Αγ. Νικολάου 63078
  • € 450.000
  • 3
  • 95
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα καταπληκτικό παραθαλάσσιο συγκρότημα στη Νοτιοανατολική πλευρά της Σιθωνίας, κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Αποτελείται από 3 αυτόνομες βίλες που απέχουν 300 μέτρα από την θάλασσα. Τοποθετημένες ανάμεσα σε πευκοδάση και ελαιώνες ,οι βίλες έχουν μια μεγαλειώδης θέα βουνού – θάλασσας και του δάσους περιμετρικά από το επίπεδο του κήπου και της πισίνας. Ένα μέρος όπου η γαλήνια τοποθεσία δημιουργεί την καλλιέργεια της ηρεμίας και της ανάπαυσης. Οι βίλες αγκαλιάζουν τη φυσική ομορφιά και τη χαλαρή ατμόσφαιρα της Σιθωνίας. Η απόσταση από την πόλη της Θεσσαλονίκης και το αεροδρόμιο είναι περίπου 97 χιλιόμετρα.

Η αρχιτεκτονική του σπιτιού ενσωματώνει μια μοντέρνα, κομψή εμφάνιση που εστιάζει στη χρήση αγνών και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών που αναβαθμίζει την αισθητική του σπιτιού, συμβάλλοντας παράλληλα σε έναν πιο βιώσιμο σχεδιασμό, ο οποίος εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον. Κάθε πολυτελής κατοικία έχει περίπου 95τμ στο εσωτερικό του σπιτιού και περίπου 700τμ στο εξωτερικό του. Είναι σχεδιασμένη σε μοντέρνες γραμμές και αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα.
Κάθε βίλα περιέχει ιδιωτικό κήπο και πισίνα. Έχει υπέροχη θέα στο Αιγαίο και στο βουνό Άθος. Γύρω από το ισόγειο έχουν σχεδιαστεί πέργολες οι οποίες δίνουν την απαραίτητη σκιά στους εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους. Στο επίπεδο του ισογείου βρίσκεται η είσοδος των κατοικιών. Προχωρώντας προς τα μέσα ,βρίσκεται στη δεξιά πλευρά η σαλονοκουζίνα που μπροστά της απλώνεται όλη η θέα της πισίνας και του δάσους. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει το wc των επισκεπτών. Αριστερά της εισόδου βρίσκεται η κρεμαστή σκάλα, η οποία οδηγεί στον πάνω όροφο. Σε αυτόν το όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Κάθε υπνοδωμάτιο βγαίνει σε βεράντα. Η κάθε βίλα διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Κατά την κατασκευή των ακινήτων χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας δομικά υλικά, ανθεκτικά στην υγρασία, τις καιρικές συνθήκες και το χρόνο. Πληρούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας. Ειδικά διακοσμητικά κονιάματα και τσιμεντοκονίες σε τοιχοποιίες, οροφές & δάπεδα διακοσμούν τις κατοικίες!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5200019 - 04/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
95 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή