Γκαρσονιέρα Χρήζει ανακαίνισης, τρίτος όροφος, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 110.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • 3
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τη Νέα Παραλία , θα βρείτε αυτό το άνετο και διαμπερές τρίτου ορόφου διαμέρισμα. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα. Βρίσκεται στην περιοχή Μπότσαρη, κοντά στο πάρκο, σε όλες τις ανέσεις της περιοχής, σε σχολεία και νοσοκομείο. Στα πλεονεκτήματα η άμεση εξυπηρέτηση μέσω των δημόσιων συγκοινωνιών.
Ανακαλύψτε το επόμενο σπίτι σας μαζί μας... Πρόκειται να χάσετε αυτή την ευκαιρία;

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.

Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02SWLE
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 110.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1963
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή