Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΤορώνηΚαλαμίτσι
  • € 1.450.000
  • 5+
  • 600
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 26936 - Τορώνη Καλαμίτσι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο κτίριο οικιστικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ. σε οικόπεδο 3000 τ.μ. . Αποτελείται από 15 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 5 μπάνια και 10 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα - Τιμή: 1.450.000 € Το συγκρότημα αποτελείτα από 5 μεζονέτες και είναι χτισμένο σε έκταση τριών στρεμμάτων. Είναι ηλιόλουστο με βεράντες και μπαλκόνια στη βόρεια και νότια πλευρά του κτηρίου. Η κύρια είσοδος βρίσκεται στην πλευρική πλευρά.Διαθέτει δορυφορική τηλεόραση στο σαλόνι, κλιματισμό ζεστό και κρύο (Invertor) σε κάθε όροφο και ζεστό νερό 24/7.

Όταν μπαίνετε στο σπίτι, στα αριστερά σας είναι το σαλόνι και μια τουαλέτα κάτω από τις σκάλες. Το σαλόνι διαθέτει μονό κρεβάτι, 1 πολυθρόνα-κρεβάτι και δορυφορική τηλεόραση. Στη δεξιά πλευρά της εισόδου βρίσκεται μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με μεγάλο ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα και βραστήρα (διατίθεται κατόπιν αιτήματος). Στην κουζίνα υπάρχει τραπέζι φαγητού για έξι άτομα, με δυνατότητα επέκτασης για να φιλοξενήσει οκτώ άτομα. Από την κουζίνα έχετε πρόσβαση στον πίσω κήπο. Υπάρχουν πιάτα για οκτώ άτομα, μεγάλα κουτάλια και μαχαιροπίρουνα. Τρεις μπολ σαλάτας, ένας ανοξείδωτος δίσκος, πιεσόμετρο λεμονιού, κουτάλι μαγειρέματος και σπάτουλα, τρίφτης, αποφλοιωτής πατάτας, ψωμί, μαχαίρια κρέατος και λαχανικών, κάδοι κρέατος και σαλάτας, σουρωτήρι τσαγιού. Ποτήρια, κούπες, φλιτζάνια και καφετιέρα. Δύο δίσκοι φούρνου, μικρό κ μεγάλο τηγάνι, μικρό κ μεγάλο δοχείο, ανοξείδωτο μπολ ανάμειξης.

Στον πρώτο όροφο, που καλύπτει μια επιφάνεια 27m², είναι το δεύτερο υπνοδωμάτιο που διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι και μια μεγάλη ντουλάπα. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι μπροστά στον κήπο. Το μπάνιο του πρώτου ορόφου είναι ευρύχωρο και διαθέτει ντους, πλυντήριο ρούχων και ζεστό νερό 24/7 μέσω ηλιακών συστημάτων ή λέβητα σε περίπτωση συννεφιασμένων ημερών αν και σπάνια.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχει μια ευρύχωρη και φωτεινή σοφίτα 23 τ.μ. Το οποίο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια και μπάνιο με ντους. Το υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στο ισόγειο διαθέτει ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, μεγάλη ντουλάπα και πρόσβαση στον μπροστινό κήπο.

* Εάν θέλετε να επισκεφθείτε επιλεγμένα ακίνητα, είναι απαραίτητο να πληρώσετε το αντίτιμο των 20 ευρώ.

Georgakos and Parthenon Real Estate
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ν.Α, ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ – ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η Georgakos and Parthenon Real Estate από το 2000 παρέχει Ολοκληρωμένες Μεσιτικές Υπηρεσίες σε Ελλάδα και στην Ευρώπη με έμφαση στην Ν. Α. Ευρώπη
Μας εμπιστεύονται επί 10ετιες Έλληνες και ξένοι επενδυτές
Έχοντας Διεθνές Πελατολόγιο και Διεθνές Δίκτυο Συνεργαζομένων Εταιριών του Real Estate μπορεί να κάλυψη την πιο απαιτητική ανάγκη στην ακίνητη περιουσία είτε για Αγορά, Ενοικίαση, Επενδυτικά Ακίνητα, Εκτίμηση Ακινήτου η Διαπραγμάτευση κλπ.
Επίσης διεκπεραιώνουμε πλήρως την μεταβίβαση του ακινήτου, τον νομικό και τεχνικό έλενγχο, την ανακαίνιση, την μελέτη ή την κατασκευή με την συνεργασία έμπειρων συνεργατών μας.
Σε περίπτωση δικαιώματος της ΧΡΥΣΗΣ ΒΙΖΑΣ (Golden Visa) ειδικευμένοι συνεργάτες μας σε σύντομο χρονικό διάστημα την παραδίδουν στους δικαιούχους.

“Είναι τιμή μας να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας”

Κώστας Γεωργάκος
Co–Founder
Πρόεδρος του Ελληνοσερβικού Εμπορικού, Βιομηχανικού και Τουριστικού Επιμελητήριου Β. Ελλάδος και του
Παρατηρητηρίου Τιμών και Εκτιμήσεων Ακίνητων Ν. Α. Ευρώπης
Δικαστικός Πραγματογνώμονας Εκτιμήσεων Ακινήτων (Από το 2007) - Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων
Περισσότερα στο www.georgakos.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
26936 - 05/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
600 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Προσανατολισμός νότος
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή