Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΠλατανιάςFournes
  • € 73.000
  • 4.000
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024
Περιγραφή
Αμφιθεατρικό και επικλινές οικοδομήσιμο οικόπεδο 4000 τ.μ. πρός πώληση στην περιοχή του Αλικιανού στα εξωτερικά όρια του οικισμού του Φουρνέ. Το οικόπεδο έχει μεγάλες διαστάσεις και έχει πρόσοψη σε δύο αγροτικόυς δρόμους.
Το ακίνητο είναι κατάλληλο για πολλές χρήσεις και μπορεί να κτίσει μέχρι και 200.00 τ.μ.

Τα χαρακτηριστικά του, η τοποθεσία του και το μέγεθος δόμησης του συνθέτουν ένα αξίολογο από άποψης επένδυσης ακίνητο ιδανικό για κατασκευή δύο επιπέδων ή και αγροικία με μοναδική θέα.

Στο ακίνητο υπάρχουν περίπου 170 δέντρα πορτοκαλιάς και αρκετά ελαιόδεντρα νεαρής ηλικίας. Η θέα του είναι μοναδική και σε συνδυασμό με την θέση του έξω από τα όρια του χωριού του Φουρνέ και την πολύ εύκολη προσβασιμότητα του από δύο πλευρές, καθιστούν αυτό το οικόπεδο πρός πώληση μια μοναδική ευκαιρία απόκτησης ακινήτου μόλις 9.0 χλμ από τις παραλίες του Πλατανιά και περίπου 14.0 χλμ μακριά από την πόλη των Χανίων.

H τοποθεσία του αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για να εξερευνήσετε τη Δυτική Κρήτη, μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τις διάσημες αμμώδεις και βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες, το φαράγγι της Σαμαριάς και λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Βοτανικό Πάρκο της Κρήτης και την πανέμορφη λίμνη της Αγιάς.

Στο χωριό του Φουρνέ ή και στον κοντινό οικισμό του Αλικιανού θα συναντήσετε την παράδοση και την αυθεντικότητα της Κρήτης. Αυτό το οικόπεδο πρός πώληση αξίζει να το δείτε απο κοντά για να εκτιμήσετε από μόνοι σας την μοναδικότητα του.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
PC2404
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 73.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή