Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑκρωτήριΧωραφάκια
  • € 2.200.000
  • 1.400
  • 2
Περιγραφή

Στο Ακρωτήρι, σε όμορφη γειτονιά, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης αλλά ταυτόχρονα σε πολύ ήσυχο περιβάλλον, ξενοδοχείο διαθέσιμο προς πώληση.
Το κτίσμα είναι 1400 τμ και αποτελείται από 2 studios και 15 διαμερίσματα (δίχωρα, τρίχωρα και μεζονέτες).
Βρίσκεται σε οικόπεδο 6.000τμ με πισίνα 145τμ, και εστιατόριο 150τμ. Έχει θέα στη θάλασσα και απέχει μόλις 850μ από την παραλία του Τερσανά, μια από τις πιο δημοφιλείς του Ακρωτηρίου.
Το ξενοδοχείο είναι πλήρως λειτουργικό και με εξαιρετικές κριτικές που αφορούν την έως τώρα λειτουργία του. Κοντά βρίσκονται και οι παραλίες του Καλαθά και του Σταυρού. 


To Ακρωτήρι είναι μια χερσόνησος δίπλα στην πόλη των Χανίων όπου βρίσκεται το διεθνές αεροδρόμιο, Ιωάννης Δασκαλογιάννης, στο νότιο σημείο του είναι ο κόλπος της Σούδας, το λιμάνι των Χανίων, απ όπου υπάρχει καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση με Πειραιά και άλλους προορισμούς. Κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί από τα Χανιά στο αεροδρόμιο, θα συναντήσετε τους τάφους των Βενιζέλων απ όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη θέα στην πόλη των Χανίων και στα Λευκά Όρη. Συνεχίζοντας φτάνουμε στη μικρή πόλη Κουνουπιδιανά όπου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο και η Πανεπιστημιούπολη. Σε αυτήν την πόλη θα βρείτε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να πάτε στα Χανιά και συνδέεται τακτικά με λεωφορείο με την πόλη.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
495 - 26/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.400 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1988
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή