Δυάρι Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία, Ανάληψη, Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία

Ανάληψη - Μπότσαρη - Νέα ΠαραλίαΑνάληψη - Μπότσαρη - Νέα Παραλία
  • € 140.000
  • 3
  • 65
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 05/01/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, 1ος όροφος στην περιοχή της Μπότσαρη. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 65 τ.μ.. Αποτελείται από: δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει γίνει ριζική ανακαίνιση το 2022, Διατίθεται ατομικό φυσικό αέριο και κλιματισμός .Έχει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, διπλής υάλωσης και τα δάπεδα είναι πλακάκια. Παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και με όλα τα ηλεκτρικά. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης δίπλα στο μετρό και έχει Ανατολικομεσημβρινό προσανατολισμό. Διαθέτει ασανσέρ και θωρακισμένη πόρτα Ασφαλείας. Βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της πόλης και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Τιμή: €140.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
426446
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή