Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 120 τμ, Κέντρο, Ορμύλια

Ορμύλια
  • € 295.000
  • 4
  • 120
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε μια εξαιρετική ευκαιρία για απόκτηση μιας ανακαινισμένης βίλας στην πανέμορφη περιοχή της Μεταμόρφωσης στη Χαλκιδική. Αυτή η εντυπωσιακή βίλα, με εμβαδόν 120τ.μ. και οικοπέδου 150τ.μ., προσφέρει όλες τις ανέσεις και την άνεση που χρειάζεστε για μια ξεκούραστη διαμονή.

Με τρία επίπεδα, αυτή η βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, και πολλές παροχές που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Στο εσωτερικό της θα βρείτε ευρύχωρο σαλόνι, τραπεζαρία, και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Το μπαλκόνι με θέα στον κήπο και το πίσω μπαλκόνι με θέα στο δάσος προσφέρουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα για χαλάρωση και απόλαυση της φύσης.

Ο κήπος με μπάρμπεκιου αποτελεί έναν ιδανικό χώρο για κοινωνικές συναντήσεις και χαλάρωση. Η βίλα ανακαινίστηκε το καλοκαίρι του 2022 με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με νέα επένδυση με ξύλα στον εσωτερικό χώρο και βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά.

Αυτή η βίλα είναι ιδανική τόσο για εξοχική κατοικία όσο και για επένδυση. Το ευρύχωρο κήπο μπρος, πίσω και πλάι του σπιτιού προσφέρει μοναδική ιδιωτικότητα, ενώ η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 1,5 χιλιόμετρο.

Με ικανότητα φιλοξενίας 8-10 ατόμων, η βίλα προσφέρει 2 διπλά κρεβάτια και 4 μονά κρεβάτια, ενώ το ευρύχωρο σαλόνι διαθέτει επιπλέον καναπέδες για επιπλέον επισκέπτες. Το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο και προσφέρει όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και ανέσεις.

Με σύστημα θέρμανσης με αυτόνομο πετρέλαιο και εσωτερικά χαρακτηριστικά όπως εσωτερική σκάλα, τζάκι, αποθήκη και δυνατότητα φιλοξενίας κατοικιδίων, αυτή η βίλα είναι ένας ειδυλλιακός χώρος για να δημιουργήσετε αναμνήσεις.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την μοναδική βίλα στην ειδυλλιακή περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Τιμή: €295.000
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
85502 - 24/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή