Δυάρι Αγίου Όρους, 29, Κόρινθος Ελλάδα, 20131, Κέντρο, Κόρινθος

ΚόρινθοςΑγίου Όρους, 29, Κόρινθος Ελλάδα, 20131
  • € 140.000
  • 3
  • 73
  • 1
  • 1
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024
Περιγραφή
Καλωσορίστε στον κόσμο της ποιοτικής ζωής και της άνεσης με αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα 73 τ.μ. που βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός ολοκαίνουργιου κτιρίου στην καταπράσινη Κόρινθο της Πελοποννήσου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το 2023, αυτό το διαμέρισμα είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε ένα σπίτι που συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με την άνεση και την ποιότητα ζωής.

Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μοντέρνο μπάνιο, ενιαίο σαλόνι και κουζίνα που δημιουργούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για την οικογένεια σας. Η βεράντα με νότιοανατολικό προσανατολισμό σας προσφέρει μια εκπληκτική θέα και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τον φωτεινό ελληνικό ήλιο.

Με την αυτόνομη θέρμανση (ρεύμα) και τον ηλιακό θερμοσίφωνα, το διαμέρισμα παρέχει μια φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας. Τα εσωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ασανσέρ, κλιματισμό, νυχτερινό ρεύμα, αποθήκη και πόρτα ασφαλείας.

Βρίσκεται μόλις 80 μέτρα από την παραλία, προσφέροντας σας μια μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνετε τον καλοκαιρινό σας χρόνο στη θάλασσα. Επιπλέον, λόγω της έκδοσης αρχικής άδειας το 2008, εμπίπτει στον οικιστικό νόμο "Σπίτι μου" για νέους, προσφέροντας επιπλέον προνόμια.

Τιμή: €140.000

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι διατίθενται και άλλα 2 διαμερίσματα ( 2ου και 3ου ορόφου) και ένα υπόγειο 55τ.μ. με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς όλου του κτιρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και για να οργανώσετε μια ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
89723
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
73 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 140.000
κοινόχρηστα
€ 15/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή