Γκαρσονιέρα Ολύμπου, 70, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54631, Ιστορικό Κέντρο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΟλύμπου, 70, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54631
  • € 62.000
  • 1
  • 21
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Υποδεχθείτε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολυτελές και πρακτικό στούντιο στην καρδιά του Διοικητηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό το ανακαινισμένο στούντιο με τα 21 τ.μ. αποτελεί την τέλεια επιλογή για φοιτητές ή ως επένδυση για χρήση στο Airbnb.

Η ακίνητη πρόταση βρίσκεται σε μια όμορφη διατηρητέα οικοδομή, προσφέροντας μοναδικό χαρακτήρα και αρχιτεκτονική αισθητική. Η βεράντα του στούντιο σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον πράσινο κήπο και την ατμόσφαιρα της περιοχής. Μια βολική τοποθεσία, δίπλα στην Ρωμαϊκή αγορά, σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης, όπως λεωφορεία και τον ΟΣΕ.

Το εσωτερικό του στούντιο είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο, προσφέροντας σας όλα όσα χρειάζεστε για μια άνετη διαβίωση. Με κλιματισμό, κουζινάκι, ψυγείο, θερμοσίφωνα, ντουζιέρα με καμπίνα, κρεβάτι, ντουλάπα και γραφείο, το στούντιο είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί.

Επιπλέον, το σύστημα θέρμανσης είναι αυτόνομο με ρεύμα, εξασφαλίζοντας την άνετη διαβίωση όλο το χρόνο. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν έναν προσεγμένο κήπο και το προσανατολισμός του στούντιο προς το νότιο προσφέρει φυσικό φωτισμό και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Αν αναζητάτε μια επένδυση σε μια άκρως κεντρική τοποθεσία, αυτό το πλήρως εξοπλισμένο στούντιο αποτελεί την ιδανική επιλογή. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια ξενάγηση.

Τιμή: €65.000
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
99900 - 07/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
21 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 62.000
κοινόχρηστα
€ 8/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2020
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή