Μονοκατοικία βίλα 500 τμ, Παραλία Βέργας, Καλαμάτα

Καλαμάτα
  • € 5.000.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Καλωσορίστε στην αρχοντική προσφορά μιας εκπληκτικής βίλας στην πανέμορφη Καλαμάτα της Μεσσηνίας. Αυτή η εντυπωσιακή κατοικία, εκτεταμένη σε 500 τ.μ., αποπνέει πολυτέλεια, φινέτσα και λειτουργικότητα.

Το εσωτερικό της βίλας αποτελεί μια πηγή αρμονίας και κομψότητας. Συνδυάζοντας τα 2 επίπεδα, αυτή η κατοικία προσφέρει 6 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, 1 WC, 3 σαλόνια και 2 κουζίνες, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη με στυλ και άνεση. Η εσωτερική σκάλα, το τζάκι και ο κλιματισμός είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που ενισχύουν τον αισθητικό και λειτουργικό χαρακτήρα του χώρου.

Ο εξωτερικός χώρος συναρπάζει με την πανοραμική θέα που προσφέρει, ενώ η βεράντα και ο κήπος σας καλούν να απολαύσετε τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Μια εντυπωσιακή πισίνα αποτελεί την κορύφωση της εξωτερικής αυτής υπεροχής.

Η κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, η ηλιακή θερμοσίφωνας, οι εξαιρετικές προδιαγραφές ασφαλείας και ο συναγερμός εξασφαλίζουν την απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Επιπλέον, το ακίνητο δέχεται και την παρουσία κατοικίδιων, δίνοντας σας την ευκαιρία να μοιραστείτε τον χώρο με τα αγαπημένα σας πλάσματα.

Αυτή η μοναδική βίλα, χτισμένη το 2000, αποτελεί μια πραγματικά πολυτελή και ανεπανάληπτη πρόταση διαμονής και επένδυσης. Με την τιμή των 5.000.000 €, αποκτήστε το απόλυτο σπίτι των ονείρων σας στην όμορφη πόλη της Καλαμάτας, περιβαλλόμενοι από πολυτέλεια, άνεση και πανέμορφα τοπία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
87196 - 28/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 4 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 5.000.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή