Μονοκατοικία βίλα, νέα, 192 τμ, Λεύκες, Πάρος

Πάρος
  • € 950.000
  • 4
  • 192
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024
Περιγραφή
Σαν αετοφωλιά, αυτό το μοναδικό σπίτι στέκεται στις παρυφές των Λεύκων, του πιο γραφικού χωριού της Πάρου.

Το σπίτι βρίσκεται σε συνομιλία με το παρθένο φυσικό τοπίο, τις εντυπωσιακές ξερολιθιές του απέναντι βουνού και τις πιο εκπληκτικές πεζούλες του νησιού.
Προσφέρει απεριόριστη θέα στο ιστορικό μονοπάτι του βυζαντινού δρόμου, στους τέσσερις από τους τελευταίους ανεμόμυλους του νησιού, στο χωριό Λεύκες, στη Νάξο και στη θάλασσα.

Η θεαματική αυτή μοντέρνα οικία, συνολικής δόμησης 192 τ.μ., βρίσκεται σε ένα συγκρότημα 3 κατοικιών, στις παρυφές των Λεύκων Πάρου.
Στο ισόγειο, συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ., συναντάμε το σαλόνι με τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία, ένα WC για επισκέπτες .
Όλοι οι εσωτερικοί χώροι περιβάλλονται από ένα εξωτερικό αίθριο 200 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει πισίνα, δύο καλυμμένους χώρους καθιστικού και κήπους.
Στο υπόγειο υπάρχουν 3 επιπλέον υπνοδωμάτια με δικό τους μπάνιο και φυσικό φωτισμό, συνολικής επιφάνειας 85 τμ.
Ο πρώτος όροφος επιφανείας 32τμ αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μεγάλες εξωτερικές βεράντες 30 τμ.
Συμπληρώνονται από 2 μεγάλες αποθήκες, βοηθητικούς χώρους, και δεξαμενές νερού.

Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 2.726 τμ. που περιλαμβάνει 1.300 τ.μ. κοινών ζωνών, συμπεριλαμβανομένων των ζωνών τοπίου (ελαιόδεντρα, ροδιές κ.λπ.) και χώρο στάθμευσης.

Είναι μία αφορμή για να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας, να εκτιμήσετε τη φυσική ομορφιά του γύρω τοπίου, να ξυπνήσετε με τους ήχους των πετεινών και να απολαύσετε έναν τρόπο ζωής που τρέφει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.
Ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ των ανέσεων της βιώσιμης αρχιτεκτονικής και της ομορφιάς του φυσικού τοπίου των Κυκλάδων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
524
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
192 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή