Μονοκατοικία βίλα Ρατζακλί, Greece, Ελειός - Πρόννοι, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΡατζακλί, Greece
  • € 295.000
  • 5
  • 145
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1399 - Κεφαλονιά Ελείοι-Προνοί Ρατζακλί ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 145 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2017 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από πόλη 25000 μέτρα απόσταση από χωριό 200 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 26000 μέτρα - Τιμή: 295.000 € (Κωδικός γραφείου RATZAKLI)
Σε ένα αμφιθεατρικό σημείο, με υπέροχη και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, λίγο πιο έξω από το πανέμορφο χωριό Ρατζακλί, διατίθεται προς πώληση αυτή η διώροφη βίλλα των 145 τμ με πισίνα.

Η κατοικία ακουμπά σε οικόπεδο 450 τμ και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, ενώ διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και διατίθεται επιπλωμένη.

Στον όροφο υπάρχει επίσης μια άνετη σκεπαστή βεράντα, που απολαμβάνει εξαιρετική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και είναι ιδανική για να χαρίσει αμέτρητες στιγμές πραγματικής χαλάρωσης στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες, αλλά και τους καλεσμένους τους.

Η περιμετρική πλακόστρωση και η ποικιλία λουλουδιών και δέντρων συμπληρώνουν την ήδη τέλεια εικόνα του ακινήτου, καθιστώντας το παράλληλα εξαιρετική επιλογή για μόνιμη η εξοχική κατοικία, αλλά και τουριτική εκμετάλλευση κατά τους θερινούς μήνες του έτους.

Σε απόσταση αναπνοής από το σημείο βρίσκεται το κοσμοπολίτικο θέρετρο της Σκάλας, με τις παραδοσιακές ταβέρνες και τη διάσημη ομώνυμη παραλία, που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες σε ετήσια βάση, καθώς επίσης και οι γραφικές παραλίες Καμίνια και Μούντα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1399 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή