Ρετιρέ Παλαιό Φάληρο, Κέντρο, Παλαιό Φάληρο

Παλαιό ΦάληροΠαλαιό Φάληρο
  • € 1.780.000
  • 4
  • 270
  • 3
  • 9
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2024
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό ρετιρέ ενός επιπέδου , 270τμ στο Παλαιό Φάληρο προσφέρεται προς πώληση. Η κατοικία είναι κατασκευής 1998. Βρίσκεται στον 9ο όροφο και απολαμβάνει πανοραμική θέα στη θάλασσα και στην κοσμοπολίτικη γοητεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Η κατοικία αποτελείται από άνετο χώρο υποδοχής με τζάκι, μεγάλα ανοίγματα σε βεράντες που βλέπουν την θάλασσα, κουζίνα και wc επισκεπτών. Έχει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master με en-suite μπάνιο με jacuzzi και άνοιγμα σε μία ακόμη όμορφη βεράντα. Ένα επιπλέον πλήρες μπάνιο εξυπηρετεί τα άλλα δύο υπνοδωμάτια.
Εσωτερική γυάλινη σκάλα οδηγεί στο roof garden των 80τμ, απ’ όπου η θέα και η γαλήνη κόβουν την ανάσα. Ο καταπληκτικός αυτός χώρος με το ξύλινο deck δάπεδο διαθέτει άνετο υπαίθριο καθιστικό για όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στη σκιερή δροσιά της πέργκολας, jacuzzi και bbq, που προσφέρουν απολαυστικές ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας.
Υπάρχει δυνατότητα ανακαίνισης της κατοικίας ώστε να ανταποκριθεί στις πιο αυστηρές προδιαγραφές, με το κόστος της ανακαίνισης να έχει ήδη συμπεριληφθεί στην ζητούμενη τιμή. Εναλλακτικά, ο αγοραστής μπορεί να αναλάβει ο ίδιος την ανακαίνιση σύμφωνα με την δικές του ανάγκες και την αισθητική του, αφαιρώντας το προϋπολογισμένο κόστος από την τελική τιμή.
Τα δάπεδα σε όλους τους χώρους είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο και τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, έχει κλιματισμό, ηλιακό, boiler, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό και θυροτηλεόραση. Στην κατοικία αντιστοιχούν 2 θέσεις στάθμευσης υπογείου και αποθήκη. Τιμή: 1.780.000€

Epsilon Team real estate agents - real estate appraisers,
T: +302107212284
web: www.epsilonteam.gr, Blog: www.propertistas.com
Κωδικός ακινήτου: ΕΕ-ΔΔ324962
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
324962
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
270 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
9° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 1.780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή