Δυάρι νέο, ισόγειο, Κέντρο, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 170.000
  • 3
  • 60
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Διαμέρισμα νεόδμητο στον Πλατανιά Χανίων, με συνολική επιφάνεια 60 τ.μ. Αυτό το μοναδικό διαμέρισμα αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν τον συνδυασμό κομψότητας και ποιότητας διαβίωσης.

Αποτελείται από δύο φωτεινά υπνοδωμάτια που προσφέρουν άνεση και αρμονία, μια ενιαία σαλοκουζίνα που χαρακτηρίζεται από λειτουργικότητα, και ένα μπάνιο που εκπέμπει μοντέρνα αίσθηση. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική και η προηγμένη ενεργειακή κλάση Α με αντλία θερμότητας τονίζουν την ποιότητα και την ανθεκτικότητα της κατασκευής, εξασφαλίζοντας χαμηλά ενεργειακά έξοδα και ανεπανάληπτη άνεση.

Η εξωτερική θέα του διαμερίσματος προς τη θάλασσα προσθέτει μια διάσταση χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ η πόρτα ασφαλείας προσφέρει αίσθηση ασφάλειας . Ο ανελκυστήρας, το πάρκινγκ και η αποθήκη προσφέρουν πρακτικές λύσεις για την καθημερινότητά σας.

Τα μπαλκόνια με συνολική επιφάνεια 20.3 τ.μ. αποτελούν τον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε τον φρέσκο αέρα και την υπέροχη θέα, ενώ προσφέρουν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα, ενώ η απόσταση από το κέντρο της πόλης ανέρχεται στα 11χλμ. Επιπλέον, το αεροδρόμιο απέχει 20χλμ, προσφέροντας άνεση και ευκολία στις μετακινήσεις σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
123 - 10/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή