Duplex, νέα, 218 τμ, Ευρυάλη, Βούλα

Βούλα
  • € 1.990.000
  • 4
  • 218
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Πολυτελή Οροφομεζονέτα τελευταίου ορόφου με ιδιωτική πισίνα σε εξαιρετικό σημείο στην Βούλα κοντά στην θάλασσα.
Το πολυτελές αυτό ακίνητο σε οικιστικό έργο σύγχρονης αρχιτεκτονικής βρίσκεται υπό κατασκευή.
Σύγχρονος σχεδιασμός που υπηρετεί την λειτουργικότητα, ευάεροι και ευήλιοι χώροι δημιουργούν ένα περιβάλλον κομψότητας σε αυτή την άνετη Οροφομεζονέτα συνολικής επιφάνειας 218 τ.μ.

Η πολυτελής Οροφοδιαμέζονετα διαθέτει ιδιωτική πισίνα στον τελευταίο όροφο με απεριόριστη θέα στην θάλασσα. Διαθέτει επίσης 4 ήσυχα υπνοδωμάτια, ένα εξ ’αυτών με ιδιωτικό μπάνιο και walk-in closet, επιπλέον διαθέτει 1 ακόμα μπάνιο, 1 WC όπως και μεγάλο καθιστικό και επίσης ευρύχωρη κουζίνα.
Η μεγάλη του βεράντα στο καθιστικό καθώς και η βεράντα στο επίπεδο της πισίνας προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για ξεκούραστα απογεύματα με την οικογένεια καθώς και ενδιαφέρουσες συναντήσεις με τους φίλους.

Η μεζονέτα διαθέτει επιπλέον ασανσέρ καθώς και τρεις θέσεις στάθμευσης, δύο θέσεις υπογείου και μία θέση ισογείου. Διαθέτει, επίσης, ενδοδαπέδια θέρμανση και σύστημα κλιματισμού VRV, εξωτερική θερμομόνωση, συναγερμό, και πόρτα ασφαλείας.

Η Βούλα, μια από τις περιοχές την Αθηναϊκής Ριβιέρα, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στην θάλασσα. Είναι μία ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή που παράλληλα έχει μία όμορφη αγορά και προσφέρει αρκετές γαστρονομικές επιλογές. Η τοποθεσία της μεταξύ της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης δίνει στους κατοίκους της αρκετές επιλογές για αγορές σε μοντέρνες μπουτίκ, εξόδους σε καφετέριες, σε εστιατόρια και bars, αλλά και επισκέψεις σε μαγευτικές παραλίες.

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας απέχει μόλις 30 λεπτά, ενώ το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Ευρώπης, το Ελληνικό, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στην Βούλα κάνοντας την Βούλα μία από τις περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας με ιδιαίτερο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, WC: 1, Εμβαδόν: 218 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 2024, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 4ος, Επιτρέπονται κατοικίδια, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Συνθετικά, Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Α, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 700
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
376608 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
218 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.990.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή