Γκαρσονιέρα πρώτος όροφος, Ριμινιτών, Ίλιον

Ίλιον
  • € 80.000
  • 1
  • 53
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Σε μια ήσυχη και όμορφη γειτονιά της Αττικής βρίσκεται αυτή η διακριτική, εκλεπτυσμένη και άνετη κατοικία. Προσφέρει εργονομικούς και εύχρηστους χώρους για μια ευχάριστη διαβίωση. Είναι πολύ φωτεινό και με ανεμπόδιστη θέα, ιδανικό για νέους ανθρώπους και ζευγάρια.
Μπαίνοντας συναντάμε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας μαζί με την κουζίνα. Το άνετο μπάνιο και το μεγάλο, ρομαντικό υπνοδωμάτιο συμπληρώνουν τους χώρους διαβίωσης και χαλάρωσης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ο Δήμος Ιλίου είναι ο δεύτερος σε μέγεθος και πληθυσμό από τους Δήμους της Δυτικής Αθήνας και συνορεύει με τους Αγ. Αναργύρους, το Περιστέρι, την Πετρούπολη και με το Καματερό.

Χαρακτηριστικά: Ο Δήμος Ιλίου διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές στους τομείς του πράσινου, του περιβάλλοντος, καθώς επίσης και στους τομείς του Πολιτισμού και Αθλητισμού χρίζοντας τον ως μία ελκυστική επιλογή για εύρεση μόνιμης κατοικίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο ποδηλατόδρομος σε συνδυασμό με τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα δεκάδες δέντρα που δημιουργούν μια πράσινη διαδρομή.

Επιπλέον, η περιοχή περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες χάρη στο Πολιτιστικό Κέντρο που διαθέτει όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, μουσικές συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις κάνοντας την περιοχή ιδανική για μόνιμη κατοικία από νέους επαγγελματίες καθώς και οικογένειες.

Προσβασιμότητα: Η πρόσβαση προς το Ίλιον και η σύνδεση με την υπόλοιπη Αθήνα εξυπηρετείται κυρίως από λεωφορεία.

Επενδυτική δυναμική: Αυτή η περιοχή ακριβώς για το λόγο ότι διαθέτει ολοκληρωμένες υποδομές και ότι γειτνιάζει με Δήμους της Δυτικής Αθήνας που παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη όπως το Περιστέρι και την Πετρούπολη έχει αρκετές προοπτικές για επενδυτικό ενδιαφέρον από αγοραστές.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02T6VG - 28/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
53 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή