Δυάρι νέο, ημιυπόγειο, Άγιος Νικόλαος, Σιθωνία

Σιθωνία
  • € 199.000
  • 3
  • 56
  • 1
  • S
  • Όχι
Περιγραφή
Εισάγοντας στην αγορά έναν απόλυτα λειτουργικό και μοντέρνο προορισμό κατοικίας στην εξαιρετική τοποθεσία της Βουρβουρού στην Χαλκιδική. Αυτό το καταπράσινο και ήσυχο διαμέρισμα, 65 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 100 τ.μ., απέχει μόλις 350 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για μια χαλαρωτική ζωή στον παράδεισο της Χαλκιδικής.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ήρεμη περιοχή, πολύ κοντά σε κεντρικούς δρόμους, εστιατόρια και ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ σε απόσταση μόλις 200 μέτρων. Το ημιυπόγειο σε βοηθά να διατηρείς τη δροσιά τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα πρακτικό μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα φωτεινό σαλόνι. Επιπλωμένο με μοντέρνα έπιπλα, το διαμέρισμα είναι ακόμα αχρησιμοποίητο και έτοιμο για να φιλοξενήσει νέους κάτοικους. Διαθέτει νέο κλιματιστικό Mitsubishi, κουνουπιέρες, καναπέ-κρεβάτι για 7 άτομα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πιάτα και ποτήρια, σεντόνια, παπλώματα και πετσέτες, καθιστώντας το ιδανικό για επένδυση ή ακόμα και για προσωπική χρήση.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα ήσυχο μικρό συγκρότημα, μόλις 350 μέτρα από την παραλία.

Οι εσωτερικοί χώροι απολαμβάνουν φυσικό φωτισμό, ενώ το ημιυπόγειο παρέχει έναν επιπλέον βαθμό δροσιάς τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση και ενεργειακή κλάση Β+, προσφέροντας την απόλυτη άνεση και οικονομία σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Στον εξωτερικό χώρο, θα βρείτε έναν ιδιωτικό κήπο περίπου 100 τ.μ. με τέντα και δύο χώρους ανάπαυσης, καθώς και χώρο στάθμευσης. Η προνομιακή προσανατολισμένη θέα στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση προσθέτει ένα ιδιαίτερο στοιχείο στην ακίνητη ιδιοκτησία.

Εάν ψάχνετε για ένα μοναδικό διαμέρισμα σε μια εξαιρετική τοποθεσία, αυτή είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Τιμή: €199.000
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
90369 - 08/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
56 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
ημιυπόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 199.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή