Δυάρι Αγίου Γεωργίου 34, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334, Κέντρο, Ελευθέριο-Κορδελιό

Ελευθέριο-ΚορδελιόΑγίου Γεωργίου 34, Ελευθέριο-Κορδελιό 56334
  • € 70.000
  • 3
  • 90
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Ελευθέριο-Κορδελιό, ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. στον 1ο όροφο . Ευάερο και ευήλιο. Είναι κατασκευασμένο το 1966 και διαθέτει κουφώματα ξύλινα, πατώματα από μωσαϊκό και ξύλο, τέντες, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 15τ.μ. Πολύ καλή διαρρύθμιση, με δυο άνετα υ/δ, σαλόνι, κουζίνα, μεγάλο μπάνιο, χωλ, γύρω από το οποίο είναι όλοι οι χώροι. Δυνατότητα αλλαγής διαρρύθμισης. Η ανακαίνιση που χρειάζεται θα το αναδείξει σε εξαιρετική ευκαιρία. Το διαμερισμα δεν διαθετει θερμανση, αλλα υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης φυσικου αεριου καθως εχει γινει εγκατασταση στην οικοδομη. Χωρις κοινοχρηστες δαπανες. Βρίσκεται σε πολύ καλο σημειο, σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, δίπλα στην τοπική αγορά, σε στάσεις λεωφορείων, σε σχολεία και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες, με ευκολη προσβαση στον περιφεριακο. Ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια, ενστολους και φοιτητές.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΑΚΡΙΒΈΣ ΣΗΜΕΊΟ ΣΤΟ ΧΆΡΤΗ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΉΤΟΥ.

Αν δυσκολεύεστε να προωθήσετε η να αγοράσετε διαμέρισμα, ακινητο, αγροτεμαχιο ή οικόπεδο ..ρωτηστε μας ! Αν χρειαστείτε βοήθεια για όλα τα παραπάνω, μπορούμε ίσως να βοηθήσουμε ή να σας δώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες χωρίς κάποια δεσμευση.

Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
Α1005 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1966
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή