Μονοκατοικία βίλα, Χρήζει ανακαίνισης, 170 τμ, Πολυρρηνία, Κίσσαμος

Κίσσαμος
  • € 300.000
  • 5+
  • 170
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κατευθυνόμενοι δυτικά των Χανίων και μόλις 30 λεπτά οδικώς φτάνουμε στην πόλη της Κισσάμου. Συνεχίζοντας ευθεία στον κεντρικό δρόμο της Κισσάμου συναντάμε στα αριστερά μια σήμανση «Αρχαία Πολυρρήνια».
Από εκείνο το σημείο και μετά περίπου 7 χλμ ο δρόμος μας οδηγεί στο ιστορικά σημαντικό και παρθένο χωριό της Πολυρρήνιας. Το χωριό Πολυρρήνια έχει τεράστιες ιστορικές αναφορές για τις δραστηριότητες του παρελθόντος στην περιοχή, εκπληκτική θέα στα άγρια βουνά, τους ελαιώνες και τη θάλασσα.
Το ακμαίο και γόνιμο έδαφος φιλοξενεί διάφορα φυτά, σπόρους και οπωροφόρα δέντρα. Το χωριό είναι αραιοκατοικημένο με μόνο 33 μόνιμους κατοίκους. Διαθέτει παραδοσιακό καφενείο, κατάστημα με σουβενίρ και εστιατόριο στο ψηλότερο σημείο του χωριού. Το χωριό είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ όσων απολαμβάνουν τη φύση, την ιστορία και την πεζοπορία, με αποτέλεσμα να επισκέπτονται τουρίστες όλο το χρόνο.
Το χωριό Πολυρρήνια προσφέρει τεράστια ποικιλία από οικόπεδα και άδειες παλιές πέτρινες κατοικίες που μπορούν να γίνουν μια επένδυση που βγάζει χρήματα όλο το χρόνο αλλά και τη μόνιμη κατοικία για όσους αναζητούν γαλήνη και ενασχόληση με τη φύση.
Στην είσοδο του χωριού Πολυρρήνια και στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια πραγματικά υπέροχη ευκαιρία να αγοράσετε μια ημιτελή πετρόκτιστη βίλα 170 τμ σε οικόπεδο 3.138 τμ. Η βίλα είναι διαμορφωμένη σε 2 επίπεδα, ισόγειο που είναι προσβάσιμο μέσω και ασφαλτοστρωμένο δρόμο και ημιυπόγειο που οδηγεί στον κήπο, διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι. Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικισμού και έχει συντελεστή δόμησης 0,8 που σημαίνει ότι μπορεί να χτίσει έως και 2.510 τμ συμπεριλαμβανομένου του υπάρχοντος κτιρίου. Το χωριό Πολυρρήνια έχει μοναδική ενέργεια και θεωρείται τόπος έμπνευσης με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για ανθρώπους των τεχνών όπως ζωγράφους, συγγραφείς, αναζητητές της πνευματικότητας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TRE-2007 - 20/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5+ (7 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1920
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή