Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 1.500/μήνα
  • 3
  • 85
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδικής θέσης στην καλύτερη τοποθεσία της Σαρωνίδας κοντά στην αγορα΄ και στη θάλασσα , πολυτελές διαμέρισμα με θέα από το σαλόνι . Μεγάλη βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε την θέα στην θάλασσα , σε ήσυχη περιοχή . Το διαμέρισμα έχει λειτουργικούς χώρους , το σαλόνι ενιαίο με την τραπεζαρία και την κουζίνα προσφέρει θέα στη θάλασσα από όλους τους χώρους . Τα δύο υπνοδωμάτια εξυπηρετούνται από δύο μπα΄νια και μεγάλες ντουλάπες κατά μήκος του διαδρόμου . Διατίθεται για μακροπρόθεσμη μίσθωση καθώς και για βραχυπρόθεσμη με διαφοροποίηση της τιμής . Είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο .
Η Σαρωνίδα είναι ένας προορισμός με αρκετούς μόνιμους κατοίκους αλλά και πολλές εξοχικές κατοικίες .Απέχει 35 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας και 30 χλμ. Από το Ακρωτήριο Σούνιο. Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από διεθνή σχολεία, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ. Με καταπληκτικές παραλίες εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach club, Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα νησιά των Κυκλάδων, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και στην εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.
Ενοικίαση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 85 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2023, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Επιπλωμένο, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Β+, Απόσταση απο θάλασσα: 500
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
401690 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.500/μήνα
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή