Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 47 τμ, Ηπειρώτικα, Ηράκλειο

Ηράκλειο
  • € 120.000
  • 2
  • 47
  • 1
  • 9
  • Ναι
Περιγραφή
Στο Δήμο Ηρακλείου και στην περιοχή του Πράσινου Λόφου, σε οικόπεδο 1968τμ, που οικοδομήθηκε κτήριο εννέα ορόφων γωνιακό, κατασκευής 1970, προσφέρετε προς ΠΩΛΗΣΗ εξαιρετικό διαμέρισμα ενάτου ορόφου 47 τ.μ. με ανεμπόδιστη θέα προς όλες τις κατευθύνσεις, Βορειοανατολικού προσανατολισμού.
Το διαμέρισμα είναι πρόσφατα ανακαινισμένο στις βασικές του υποδομές, ενώ έχει κρατήσει τα δάπεδα από μωσαϊκό προσδίδοντας μια vintage αίσθηση.
Αποτελείται από κύρια είσοδο με πόρτα ασφαλείας, μικρό διάδρομο που σε οδηγεί σε μεγάλο σαλόνι, ενώ έχει σχηματιστεί μια λειτουργική κουζίνα – μαγειρείο με πάσο προς το χώρο του σαλονιού και μπαλκονόπορτα προς το γωνιακό μπαλκόνι 16τμ. Ένα υπνοδωμάτιο με δική του μπαλκονόπορτα στην βόρεια πλευρά του διαμερίσματος, με δύο λειτουργικές ντουλάπες να κάνουν άνετη την αποθήκευση στον μελλοντικό του ιδιοκτήτη. Το διαμέρισμα ολοκληρώνουν το λουτρό με ντουζιέρα, έπιπλο μπάνιου, φυσικό φωτισμό και αερισμό από παράθυρο, laminate πόρτα και ένας έξυπνος χώρος, για το πλυντήριο ρούχων με αντίστοιχο ντουλάπι εξυπηρέτησης.
Η κουζίνα με ντουλάπια πάνω κάτω με επαρκή χώρο για τις ανάγκες, περιλαμβάνει inox διπλό νεροχύτη με μπαταρία, απορροφητήρα με έξυπνη απόληξη της καμινάδας του, ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο και δίπορτο ψυγείο. Τις ηλεκτρικές συσκευές συμπληρώνει ένα πλυντήριο ρούχων.
Τα υδραυλικά και ηλεκτρικά είναι ανακαινισμένα και περιλαμβάνουν, θυροτηλέφωνο επικοινωνίας, νέο ηλεκτρολογικό πίνακα με ρελέ ασφαλείας και διακόπτες legrand.
Τα εξωτερικά κουφώματα συρόμενα, από αλουμίνιο, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και σίτες πλισέ συρόμενες.
Το διαμέρισμα διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου με υπέρ επαρκή σώματα για τον χώρο και χρήση ζεστού νερού, με την μονάδα να βρίσκεται στο μπαλκόνι σε σημείο που να μην εμποδίζει την θέα και την χρήση του, ενώ στο σαλόνι είναι εγκατεστημένο κλιματιστικό 12000 btu.
Το διαμέρισμα διατίθεται με διπλό κρεββάτι, καναπέ που γίνεται κρεββάτι στο σαλόνι, καναπεδάκι στον διάδρομο εισόδου, TV, διάφορα λειτουργικά έπιπλα και πλήρη φωτιστικά σε όλους του χώρους.
Το κτήριο που βρίσκεται το διαμέρισμα, έχει εντυπωσιακή και μεγάλη είσοδο, ασανσέρ νέου τύπου και περιβάλλεται από μεγάλο κήπο.
Το ακίνητο βρίσκεται δίπλα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης καλύπτοντας όλες τις ηλικιακές ομάδες παιδιών και εφήβων.
Εξυπηρετείται από όλα τα ΜΜΜ και είναι δίπλα στην Αττική οδό και σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, που οδηγούν σε όλη την Αττική.
Σε κοντινή απόσταση είναι παιδικές χαρές, το Δημοτικό Γυμναστήριο, τράπεζες, πολυκαταστήματα, μεγάλα S/M, η κεντρική αγορά του Δήμου με εμπορικά και καταστήματα διασκέδασης για καφέ και φαγητό, το άλσος με εγκαταστάσεις περιπάτου και αθλητικών δραστηριοτήτων.
Σημ: Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα του γραφείου μας. Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 061978303000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 6697, μέλος της European Association Of Real Estate Professions (CEPI) και λειτουργεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις και τους κανόνες δεοντολογίας των Μεσιτών. Εμπιστευθείτε και Συνεργαστείτε με Νόμιμα Μεσιτικά Γραφεία, ζητώντας να σας επιδείξουν το ΓΕΜΗ ή την επαγγελματική τους ταυτότητα, βγαίνοντας πάντα ωφελημένοι και ενημερωμένοι.
Για παρουσίαση και επίσκεψη στο ακίνητο, καλέστε για ραντεβού στα τηλέφωνα 6948062913 – 2105319737 - 210598 540 Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 10:00 - 21:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00. Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή Εντολής Υπόδειξης, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Α.Δ.Τ. & του Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86). Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του γραφείου μας. Απαγορεύεται, η αντιγραφή η αναπαραγωγή και η αναδημοσίευση τους, επιφυλασσόμενοι παντός νόμιμου δικαιώματός μας. Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων (GDPR), πρόσωπα, εικόνες και άλλα προσωπικά δεδομένα είτε έχουν διαγραφεί είτε έχουν αλλοιωθεί. (Κάποιες φωτογραφίες είναι με ευρυγώνιο φακό και πιθανόν να διαφοροποιούν τις διαστάσεις των χώρων). Περισσότερες πληροφορίες στο site μας www.lazaridisakinita.gr
Ακολουθήστε μας στο FB https://www.facebook.com/lazaridisakinita για να είστε πάντα πληροφορημένοι για την αγορά των ακινήτων και όχι μόνο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VLSLOFOS125 - 09/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
9° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
κοινόχρηστα
€ 12/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή