Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άγιος Νικόλαος
  • € 180.000
  • 376
Περιγραφή
3 γειτονικά οικοδομικά οικόπεδα, που βρίσκονται στο Χαυγά, μια υπερυψωμένη περιοχή πάνω από το όμορφο ψαροχώρι της Πλάκας, όπου έχουν ήδη χτιστεί αρκετές πολυτελείς βίλες λόγω της εξαιρετικής πανοραμικής θέασης που προσφέρει αυτή η τοποθεσία.

Τα οικόπεδα βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε μια ομάδα πολυτελών βιλών, με θέα τον κόλπο της Ελούντας και το ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας.

Υπάρχει καλή οδική πρόσβαση και όλες οι υπηρεσίες (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, ευρυζωνικό διαδίκτυο) βρίσκονται επί τόπου.

Κάθε ένα από τα οικόπεδα έχει μέγεθος 376 τ.μ. και έχει την άδεια δόμησης για σπίτι ή σπίτια συνολικής επιφάνειας έως 240 τ.μ. σε έναν ή δύο ορόφους, συν υπόγειο και σοφίτα.

Έτσι, η συνολική οικοδομική ικανότητα και των τριών οικοπέδων είναι 720 m2 (συν το υπόγειο).

Το πλησιέστερο χωριό από αυτή την περιοχή είναι ένα υπέροχο παραθαλάσσιο χωριό που ονομάζεται Πλάκα. Η Πλάκα απέχει περίπου 1 χιλιόμετρο από εδώ.

Η Πλάκα διαθέτει μερικές ταβέρνες, καφετέριες και καταστήματα. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη παραλία με βότσαλα και ένα μικρό λιμάνι από το οποίο φεύγουν βάρκες και πηγαίνουν απέναντι στο νησί Σπιναλόγκα.

Η ελίτ τουριστική πόλη/θέρετρο της Ελούντας απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από εδώ.

Και η πρωτεύουσα της περιοχής, ο Άγιος Νικόλαος, απέχει περίπου 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Ηρακλείου απέχει περίπου μία ώρα οδήγησης από εδώ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
PLPLA58 - 11/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
376 m²
Έξοδα
τιμή
€ 180.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή