Δυάρι Νέα Αγχίαλος 37400, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΝέα Αγχίαλος 37400
  • € 420/μήνα
  • 3
  • 120
  • 3
  • T
Περιγραφή
Στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου και σε 2οφη μονοκατοικία ενοικιάζεται πλήρως επιπλωμένο ισόγειο 120 τ.μ. περίπου αποτελούμενο από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό και κουζίνα σε ενιαία διάταξη, 2 υπνοδωμάτια με μπάνιο στο κάθε υ/δ συν έξτρα w/c και αποθήκη. Το διαμέρισμα ανακαινίσθηκε ριζικά το 2022. Ο επάνω όροφος κατοικείται για περίπου ένα μήνα το καλοκαίρι, καθότι ο ιδιοκτήτης είναι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου και επίσης διαθέτει 3 κλιματιστικά inverter. To ένα εξ’ αυτών (24άρι) καλύπτει τον ενιαίο χώρο, τα δε άλλα 2 (12άρια) τα υπνοδωμάτια. Διαθέτει δικό του ρολόι ρεύματος, δικό του υδρομετρητή (υπάρχει εγκατάσταση για Φυσικό αέριο, αλλά δεν έχει γίνει η σύνδεση ακόμη). Ο εξωτερικός του χώρος είναι πλακόστρωτος με Ανατολικό προσανατολισμό και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα καθημερινά καταστήματα που έχει ανάγκη το κάθε νοικοκυριό.
Σε περίπτωση που έχετε τον δικό σας εξοπλισμό ή θέλετε κάποια από τα έπιπλα και όχι όλα ή και καθόλου … θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε!
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 40ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 19 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5248333 - 23/02/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή