Τριάρι δεύτερος όροφος, Εξάρχεια, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 250.000
  • 4
  • 74
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Το διαμέρισμα επαγγελματικής (όχι μόνο) χρήσης της Βαλτετσίου

Αν επιθυμείτε να είστε κάτοχος διαμερίσματος σε μια από τις πιο παλιές, μεσοαστικές και όμορφες συνοικίες της Αθήνας με αρχιτεκτονικό πλούτο και ιδιαίτερο πολιτιστικό και πολιτικό ενδιαφέρον, τότε μόλις εντοπίσατε το επόμενο σας ακίνητο.
Η γειτονιά είναι αυθεντική, γεμάτη ζωντάνια και νεανικότητα, έχει μια μποέμ γοητεία, είναι εκκεντρική, ανήσυχη, πολυπολιτισμική και πολλά άλλα. Εδώ διακινούνται ιδέες, διαφορετικές πολιτικές απόψεις συνυπάρχουν με το πνεύμα της συλλογικότητας που διαθέτουν οι κάτοικοί της.
Η περιοχή περικλείεται από πολιτισμικούς χώρους, εκπαιδευτικά ιδρύματα, αγαπάει το διάβασμα τη μουσική και το θέατρο, γεμάτη μικροσκοπικά στέκια για καφέ, πότο ή φαγητό που έλκουν τους κάτοικους ή τους επισκέπτες.
Το διαμέρισμα κατά την αγορά του διαμορφώθηκε για να καλύψει τις επαγγελματικές ανάγκες του ιδιοκτήτη (λειτουργούσε ως οφθαλμιατρείο), ενώ στη συνέχεια και ως σήμερα με μερικές αλλαγές στη διαρρύθμιση χρησιμοποιείται ομοίως ως επαγγελματική στέγη (δικηγορικό γραφείο). Αποτελείται από τρία δωμάτια γραφεία, ένα καθιστικό (ή τέταρτο γραφείο-χώρο υποδοχής) μπάνιο (ανακαινισμένο) και μια μικρή κουζίνα. Υπάρχει η δυνατότητα φυσικά να διαμορφωθεί για χρήση κατοικίας προσαρμόζοντας αναλόγως τους χώρους.
Είναι προσόψεως, με μπαλκόνι που ενώνει τα δύο δωμάτια, θέα προς τον ανοιχτό ουρανό και τον γοητευτικό -πεζόδρομο. Τα αρχικά δομικά στοιχεία (κουφώματα-πατώματα) είναι καλά συντηρημένα, έχουν τοποθετηθεί ψευδοροφές με πλούσιο φωτισμό, γύψινα χωρίσματα, και έχει αντικατασταθεί το παράθυρο του φωταγωγού (αλουμινίου με διπλό τζάμι).
Το κτίριο είναι γωνιακό, αποτελείται από 60 διαμερίσματα (αρκετοί επαγγελματίες), είναι καλά συντηρημένο, και διαθέτει θυρωρό που φροντίζει για την ομαλή λειτουργία του. Η θέρμανση λειτουργεί, είναι κεντρική φυσικού αερίου, οι ανελκυστήρες (δύο) είναι σύγχρονοι και λειτουργικοί.
Ιδιωτικά parking εξυπηρετούν ιδιοκτήτες και επισκέπτες σε απόσταση αναπνοής από την πολυκατοικία.
Ένα ‘’ευέλικτο’’ ακίνητο στο γοητευτικό κέντρο της Αθήνας, μέσα στα γεγονότα κα τις εξελίξεις, με εύκολες προσβάσεις, συγκοινωνίες, διαθέσιμες υπηρεσίες σε συζητήσιμη τιμή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-5248387 - 23/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
74 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 70/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1974
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή