Μονοκατοικία βίλα Ακρωτήρι, Θήρα, Σαντορίνη

ΣαντορίνηΑκρωτήρι
  • € 690.000
  • 4
  • 67
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2024
Περιγραφή
Πωλούνται 2 σουίτες, πολυτελούς κατασκευής , συνολικής επιφάνειας 67 τ.μ. στην περιοχή Ακρωτήρι , στη Σαντορίνη. Τα ακίνητα είναι νεόδμητα, επενδυτικά, επιπλωμένα, ηλεκτρικά εξοπλισμένα με κοινή είσοδο .Το ένα ακίνητο περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα , σαλόνι και ξύλινη εσωτερική σκάλα ενώ το άλλο διαθέτει 1 δωμάτιο ύπνου, μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα, εσωτερική μαρμάρινη σκάλα και Τζακούζι. Επίσης η δεύτερη σουίτα έχει απεριόριστη θέα στην καλντέρα. Τέλος και τα 2 ακίνητα διαθέτουν αντλίες fancoil για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό.
Η Σαντορίνη, γνωστή από τους αρχαίους χρόνους ως Θήρα, είναι ένα από τα πιο διάσημα στον κόσμο νησιά, καθώς εκτός από την μοναδική της ομορφιά, αποτελεί το μοναδικό ενεργό ηφαίστειο, στην καλντέρα του οποίου μπορείτε να διαμείνετε, να απολαύσετε μοναδικά τοπικά προϊόντα και να πιείτε το ποτό ή τον καφέ σας!

Βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο των Κυκλάδων, κοντά στην Ανάφη, σε ένα σύμπλεγμα νησιών που αποτελείται από τη Θήρα, τη Θηρασιά (ή Θηρασία), το Ασπρονήσι, την Παλαιά και τη Νέα Καμένη.

Το Ακρωτήρι είναι ένα παραδοσιακό χωριό της Σαντορίνης χτισμένο γύρω από το μεσαιωνικό καστέλι. Βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, κοντά στη διάσημη Κόκκινη Παραλία και σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τα Φηρά. Έχει καταπληκτική θέα προς το ηφαίστειο, την Οία αλλά και ολόκληρη την καλντέρα.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεργασία ανάθεσης ή ζήτησης ακινήτων, καθώς και για κάθε απορία και συμβουλή στην αγοραπωλησία και μίσθωση του ακινήτου σας. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό ακινήτων παντός τύπου (κατοικίες, εξοχικά, επαγγελματικά και επενδυτικά ακίνητα, γη). H REMAX Specialists, είναι μέλος της REMAX, του μεγαλύτερου διεθνούς κτηματομεσιτικού δικτύου στον κόσμο με πάνω από 8000 γραφεία σε περισσότερες από 110 χώρες και περισσότερους από 137.000 συνεργάτες.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε:
Παναγιώτα Περιβολάρη☎️6975990708
Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας,
RE/MAX Specialists, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 6, Ηράκλειο

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-894
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
67 m²
δωμάτια
4 (2 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 690.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2018
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή