Ρετιρέ Τούμπα, Κάτω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤούμπα
  • € 117.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται στην Κάτω Τούμπα, πάνω από την Παπάφη, ανακαινισμένο διαμέρισμα 45τμ στον 2ο όροφο. Αποτελείται από 1 μεγάλο δωμάτιο με ντουλάπα, άνετη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Έχει ανακαινιστεί ολοκληρωτικά, με σύγχρονο design και μοντέρνους χρωματισμούς. Έχουν αλλαχτεί όλες οι ηλεκτρικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, και παραδίδεται με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και πλήρως επιπλωμένο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Έχει Θωρακισμένη πόρτα, αυτόνομη θέρμανση με Φυσικό Αέριο και συνθετικά θερμομονωτικά κουφώματα με διπλά τζάμια. Επίσης διαθέτει διακόπτη ΟΝ/ΟFF για ασφάλεια και οικονομία. Είναι ιδιαίτερα φωτεινό με γωνιακό μπαλκόνι. Ιδανικό ακίνητο για επένδυση καθώς και για ιδιοκατοίκηση. Τιμή Πώλησης 117.000€
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
430088 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 117.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή