Duplex 230 τμ, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 475.000
  • 5+
  • 230
  • 3+
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός 3454

Μεζονέτα , διατίθεται προς πώληση, στο Πανόραμα στον Νόμο 751 , 3 επιπέδων με σοφίτα, υψηλής αισθητικής, κατασκευής 2008, με 4 υπνοδωμάτια η οποία καλύπτει συνολικά 240τμ. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο συναντάμε το καθιστικό με το τζάκι την τραπεζαρία το wc επισκεπτών και την κουζίνα η οποία βρίσκετε σε διακριτική επικοινωνία με τον υπόλοιπο χώρο. Ανεβαίνοντας η ζώνη νυκτός με 2 εντυπωσιακά ευρύχωρα δωμάτια 2 μπάνια και βεστιάριο , είναι ευχάριστη και υπόσχεται υπέροχα βράδια. Η σοφίτα αυτονομείται πλήρως καθώς διαθέτει μπάνιο ντουλάπα αποθήκη και ένα δωμάτιο το οποίο μετατρέπετε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας σε γραφείο, υπνοδωμάτιο, γυμναστήριο. Από εδώ η θέα είναι εντυπωσιακή. Τέλος το ισόγειο με μεγάλα ανοίγματα επιτρέπει στο ηλιακό φως να εισέρχεται στο εσωτερικό μετατρέποντας τον χώρο σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό μέρος του σπιτιού. Αυτό το επίπεδο μπορεί να αξιοποιηθεί και ως χωριστό διαμέρισμα καθώς αποτελείτε από καθιστικό με τζάκι τραπεζαρία κουζίνα μπάνιο και υπνοδωμάτιο. Πολυτελή κατασκευή, για μια γωνιακή μεζονέτα που περιβάλλεται από κήπο 200τμ, αποκλειστικής χρήσης, όμορφα διαμορφωμένο. Υπάρχει προ εγκατάσταση για ανελκυστήρα, επίσης διαθέτει ηλεκτρικά στόρια, συναγερμό, ηλεκτρικές τέντες δυνατότητα επιλογής στη θέρμανση ανάμεσα στο πετρέλαιο και σε αντλία θερμότητας. Βρίσκετε μια ανάσα από σχολεία στάση λεωφορείου αθλοπαιδιές και super market. Τιμή 475.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3454
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
230 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 475.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2002
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή