Duplex Ιθάκη, Πλατρειθιάς, Ιθάκη

ΙθάκηΙθάκη
  • € 260.000
  • 3
  • 91
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Μοναδική μεζονέτα 2 επιπέδων (ισογείου και 1ου ορόφου) συνολικής επιφάνειας κύριων χώρων 91 τμ με επιπλέον χώρους αποθήκευσης και γκαράζ συνολικής επιφάνειας 45.73 τμ στο υπόγειο του κτιρίου στο Ιόνιο νησί της Ιθάκης. Το ακίνητο βρίσκεται μόνο 900μ από την πλησιέστερη παραλία, έχει θέα θάλασσα, ενοικιάζεται όλη τη σεζόν του καλοκαιριού μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης αλλά και με επαναλαμβανόμενους πελάτες, ενώ μάλιστα έχει αναγνωριστεί και βραβευτεί από διεθνής οργανισμούς για 2 συνεχόμενες χρονιές ως ένα από τα καλύτερα Airbnbs της Ελλάδας.

Έχει ένα μοντέρνο και πολυτελές χαρακτήρα. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, 2 μπάνια, σαλόνι και κουζίνα. Διαθέτει μια θέση στάθμευσης σε κλειστό γκαράζ στο υπόγειο και αποκλειστική χρήση του κήπου περίπου 35τμ. Επιπλέον διαθέτει διπλά τζάμια, ξύλινα κουφώματα, σίτες, πέργκολες με 2 μπαλκόνια (1 σε κάθε όροφο), ο 1ος όροφος αποτελείται από ξύλινο δάπεδο, ενώ ο ισόγειος χώρος αποτελείται από πέτρινο δάπεδο. Βρίσκεται σε οικόπεδο με άλλα 2 κτίσματα με παρόμοια περίπου χαρακτηριστικά τα οποία και αυτά διατίθενται προς πώληση. Η άδεια κατασκευής του ακινήτου εκδόθηκε το 2005, ενώ ολοκληρώθηκε το 2017.

Η μεζονέτα πωλείται όπως είναι επιπλωμένη. Έχει κατασκευαστεί με τα πιο ποιοτικά υλικά της αγοράς και έχει επιπλωθεί αναλόγως. Το ακίνητο ενοικιάζεται για 200-250€ καθαρά την βραδιά τους καλοκαιρινούς μήνες και λειτουργεί από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο συνεχόμενα με μέση διάρκεια διαμονής τις ~7 ημέρες. Η απόδωση της επένδυσης φτάνει το 10-12%. Πρόκειται για μια καταπληκτική επενδυτική ευκαιρία για όσους ψάχνουν να επενδύσουν ή να αποκτήσουν Golden Visa.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
419964 - 14/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 260.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή