Μονοκατοικία βίλα Τζάνες, Τζάνες 84400, Μάρπησσα, Πάρος

ΠάροςΤζάνες, Τζάνες 84400
  • € 2.900.000
  • 5+
  • 380
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Σας παρουσιάζουμε μια αξιοσημείωτη ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την υπό κατασκευή πολυτελή βίλα στην περιζήτητη περιοχή της Χρυσής Ακτής.

Σχεδιασμένη σε εν μέρει υπόσκαφο στιλ, η εντυπωσιακά σχεδιασμένη αυτή βίλα κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο αγροτεμάχιο 4360 μ2 και προσφέρει έναν καλαίσθητο συνδυασμό μοντέρνου σχεδιασμού και φυσικής ομορφιάς.

Με 6 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός ανεξάρτητου στούντιο επισκεπτών, 6 μπάνια και ένα WC επισκεπτών, η βίλα προσφέρει άφθονο χώρο για άνετη διαμονή. Ο ενιαίος χώρος καθιστικού/κουζίνας δημιουργεί έναν φιλόξενο και λειτουργικό χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση. Κάθε δωμάτιο έχει άμεση πρόσβαση στην όμορφα διαμορφωμένη αυλή, όπου σας περιμένουν ιδιωτική πισίνα και υδάτινο μονοπάτι. Από εδώ, μπορείτε να απολαύσετε εκπληκτική πανοραμική θέα στην ανατολική ακτή και στο γειτονικό νησί της Νάξου.

Επί του παρόντος, αποπερατωμένη στο στάδιο της τοιχοποιίας, η βίλα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτό δίνει στους πιθανούς αγοραστές την ευκαιρία να προσαρμόσουν και να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά για να δημιουργήσουν το σπίτι των ονείρων τους.

Η Χρυσή Ακτή είναι γνωστή για τις παρθένες αμμουδιές της και τα καθαρά νερά της, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο. Παρά την ηρεμία της θέσης του ακινήτου, η ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού της Πάρου είναι εύκολα προσβάσιμη, προσφέροντας μια ισορροπία μεταξύ χαλάρωσης και ενθουσιασμού.

Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε μια πολυτελή βίλα στη Χρυσή Ακτή. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
11026 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
380 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 2.900.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή