Ρετιρέ Περαία, Περαία, Θερμαϊκός

ΘερμαϊκόςΠεραία
  • € 285.000
  • 3
  • 163
  • 2
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 4-650 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 163 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2000 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 4300 μέτρα - Τιμή: 285.000 €
Μπείτε στην παραλιακή ζωή με αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην Περαία Θεσσαλονίκης!

Ζήστε την εμπειρία της ευρύχωρης ζωής με όχι ένα, αλλά δύο, επικά μπαλκόνια που σας παρακινούν να απολαύσετε μερική θέα στη θάλασσα. Με έναν γενναιόδωρο χώρο 163μ², αυτό το διαμέρισμα αποτελεί απόδειξη σχολαστικής φροντίδας και εξαιρετικής κατάστασης.

Στο εσωτερικό, ανακαλύψτε μια λειτουργική κάτοψη που προσαρμόζει αβίαστα τον τρόπο ζωής σας. Προσφέροντας δύο υπνοδωμάτια, αφήνει χώρο για τη δυνατότητα ενός τρίτου. Αυτή είναι η ευελιξία στα καλύτερά της, έτοιμη να προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες ανάγκες σας.

Είτε σας μαγεύει η θαλάσσια αύρα είτε η απρόσκοπτη ροή αυτού του καλά διατηρημένου καταφυγίου, θα βρείτε κάθε λόγο να αποκαλείτε αυτό το διαμέρισμα σπίτι σας. Είναι μια ευκαιρία να αγκαλιάσετε την παραλιακή γοητεία της Περαίας απολαμβάνοντας την άνεση και τον χώρο που σας αξίζει. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το αξιόλογο διαμέρισμα!

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
4-650
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
163 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 285.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή